Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Blunder: Nederlands Gezin verlaat Frankrijk en vergeet dochter bij tankstation, beseft het na 200 km


frans

In een ongelofelijk vakantieverhaal dat zelfs de meest ervaren ouders kippenvel zal geven, is een Nederlands gezin hun 13-jarige dochter compleet vergeten tijdens een pitstop in Frankrijk. Het incident, dat zich afspeelde op een parkeerplaats langs de snelweg bij Sainte-Thorett en heeft geleid tot verbijstering en ongeloof onder zowel de lokale Franse autoriteiten als volgers op sociale media.

Het gezin was onderweg naar een vakantiebestemming toen ze rond vijf uur ’s ochtends besloten een korte pauze te nemen nabij Bourges. De tiener nam deze gelegenheid aan om even snel naar het toilet te gaan. Echter toen ze terugkeerde, was ze tot haar grote schrik alleen op de parkeerplaats; haar ouders waren al vertrokken.

Twee uur en tweehonderd kilometer verder begon het pas tot de ouders door te dringen dat hun dochter ontbrak in de auto. Het besef sloeg in als een bom: hun dochter was achtergelaten in het holst van de nacht, honderden kilometers van waar ze zich nu bevonden, in Clermont-Ferrand.

De achtergelaten tiener werd gelukkig opgevangen door attente Franse politieagenten die haar veiligheid garandeerden terwijl haar ouders zich haastten om de lange terugreis te maken naar de parkeerplaats. Uiteindelijk na uren van angst en onzekerheid werd het gezin herenigd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stelletje imbecielen, hoe kan je je kind vergeten?
Je kan bijna niet je ogen geloven wat je leest, ik zou mijn kat niet eens kunnen vergeten.

En hoe ging om ouders even te bellen, niemand had een telefoon bij zich, noch de dochter, noch de ouders, zelfs de tankstation had geen telefoon?Vreemd verhaal!

Als het om de schoonmoeder was gegaan, had ik het nog enigzins begrepen, maar niet opmerken dat je kind niet in de auto zit ?
Inderdaad een vreemd verhaal en ik geloof er dan ook geen barst van.
Of pa en ma moeten aan de lachgas hebben gezeten

Misschien wist de dochter het nummer van haar ouders niet uit het hoofd. En dachten de ouders dat ze sliep op de achterbank ofzo.
We weten er het fijne niet van. Ik controleer zelf wel altijd of mijn zoon in de auto zit hoor.

Sjonge jonge inderdaad een blunder eerste klas.