Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bezopen vriendje Jutta Leerdam misdraagt zich en wordt restaurant uitgegooid


jutta-jake

Het celebritykoppel Jake Paul en Jutta Leerdam heeft tijdens de Olympische Spelen flink de bloemetjes buiten gezet in Parijs. Niet alleen waren ze er om de sportprestaties van hun landgenoten te steunen, het duo maakte van de gelegenheid gebruik om zich van hun meest glamoureuze kant te laten zien. Met hun verschijning in luxe restaurants en exclusieve hotels werd duidelijk dat ze in de Franse hoofdstad waren om gezien te worden. Uiteraard ontbraken de sociale media niet; het koppel deelde volop foto’s van hun avonturen in de stad van de liefde.

Jutta Leerdam normaal gesproken niet iemand die de controverse opzoekt, liet zich echter kritisch uit over de outfits van de Nederlandse sporters tijdens de spelen. Ze vond de kleding maar niks en bood zelfs aan om te helpen met het ontwerpen van nieuwe outfits. “We moeten echt werken aan de kleding, TeamNL. Mag ik helpen met de designs voor Milaan?” Als Jutta haar zin krijgt, zien we de sporters wellicht in designeroutfits van Balenciaga, Hermès en Louis Vuitton op de Winterspelen.

Maar niet alles was glitter en glamour. Jake Paul, ook wel bekend als ‘problem child’ door zijn reputatie en de gelijknamige Netflix-documentaire, zorgde voor opschudding. De laatste avond van de Olympische Spelen in het populaire restaurant L’Avenue, waar veel sporters hun overwinningen vierden liep het uit de hand. Jake, die blijkbaar te diep in het glaasje had gekeken, werd door zijn eigen beveiliging het restaurant uitgezet. Dit incident werd vanuit alle hoeken gefilmd, terwijl Jutta achterbleef om de avond in haar eentje voort te zetten.

Dit voorval kan wellicht Jutta’s imago schaden, terwijl Jake zijn reputatie als bad boy alleen maar bevestigt. De beelden van het incident zijn al volop gedeeld, waardoor het stel ongewild nog meer in de schijnwerpers komt te staan.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Restaurant uitgegooid? Door eigen beveiliging naar buiten gebracht. Och ja het ventje zal niet tegen drank kunnen.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Nellie

Zo rol ik meestal de kroeg uit ,alleen ik mag met de fiets terug.