Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Gênant: Zo ontstond de tweede liesbreuk van Johan Derksen


johan

Johan Derksen laat in de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Vandaag inside een onverwacht en zeer persoonlijk detail los: hij heeft niet alleen één, maar meerdere liesbreuken gehad dit jaar en hoe ze ontstaan zijn is te gênant voor woorden.

In een openhartig gesprek tijdens een uitzending, onthult hij met een lichte grimas dat hij het recordaantal liesbreuken voor een Nederlander op zijn naam heeft geschreven. “Ja, er is nog nooit iemand in Nederland geweest die zoveel liesbreuken als ik heeft gehad,” vertelt hij, waarna hij enigszins beschaamd toevoegt hoe vervelend hij de oude wijsheid vindt die zegt dat je van te veel aftrekken een liesblessure krijgt. “Daarom praat ik er niet graag over,” zegt hij met een lach.

Zijn fysieke toestand is op dit moment echter uitstekend, verzekert hij, zonder bijkomende liesproblemen. Maar de weg hiernaartoe was niet zonder hobbels. Zijn eerste operatie mislukte, maar bij de tweede poging was het raak. Echter, tot zijn grote frustratie ontwikkelde hij prompt een nieuwe breuk aan de andere zijde na thuiskomst.

“De tweede keer goed en toen kwam ik thuis en dan had ik aan de andere kant er ook één tijdens het poepen,” deelt hij met een vleugje ironie over zijn pech. Hij beschrijft het als een typische oude mannenkwaal en lacht om zijn eigen ongemak, terwijl hij refereert aan de waarschuwingen van zijn vrouw om niet zwaar te tillen.

De onfortuinlijke reeks medische ingrepen heeft ook tot hilarische interacties geleid, vooral met de jonge medewerkers die hem benaderen met vragen over zijn toekomstplannen. “Ik dacht, ja nee, kon even niet lopen,” grapt hij, terwijl hij toegeeft dat hij iedere avond wel een fout maakt in de uitzending en dat een kleine operatie in het grote schema der dingen weinig voorstelt.

De volgende keer zou hij zelfs overwegen de operatie zelf te doen, gezien de relatieve eenvoud van de procedure. Dit leidt tot een grappige uitwisseling over wat er precies gesneden wordt tijdens zo’n operatie, waarbij hij uitlegt dat het eigenlijk een scheur in de buikwand is, wat ironisch genoeg niets met de liezen zelf te maken heeft, maar toch de benaming ‘liesbreuk’ draagt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties