Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schaatsdiva Jutta Leerdam Onthult Haar Gewaagde Nieuwe schaatspak


Jutta-Leerdam

In de glinsterende ijsarena van de schaatssport heeft Jutta Leerdam, de Nederlandse schaatsdiva, wederom de aandacht op zich gericht. Na haar opvallende vertrek bij Jumbo Visma, waarover de geruchtenmolen flink draaide, heeft Jutta een nieuwe koers uitgezet die even verrassend als gedurfd is. Ze vliegt solo dit seizoen, zonder de steun van een traditioneel team, en ze heeft al enthousiast haar nieuwe plannen gedeeld met haar volgers.

“De vrijheid lonkt, en ik heb gekozen voor een pad dat ik zelf wil bewandelen,” verklaart Jutta op haar Instagram, waar ze dagelijks duizenden volgers inspireert. Terugkerend naar de basis, werkt ze opnieuw samen met coach Kosta Poltavets, de man die haar de fijne kneepjes van de sport bijbracht. De intensiteit van hun trainingen in het internationale team Novus heeft Jutta’s schaatsambities nieuw leven ingeblazen, waarbij ze benadrukt hoe cruciaal de vertrouwde en versterkende omgeving voor haar is.

Met een stralende lach kondigt ze aan: “Er is groot nieuws! Ik ben een samenwerking aangegaan met KaFra Housing als mijn eerste sponsor voor dit nieuwe hoofdstuk. Hun visie en steun zijn precies wat ik zocht.”

Maar daar stopt het niet. Jutta heeft samen met Celsius, het energiedrankjesmerk van haar vriend Jake Paul, een nieuw schaatspak ontworpen. Op Instagram heeft ze al wat teasers gedeeld, en het definitieve ontwerp heeft binnen de eerste zestien uur al een storm aan likes ontketend. Fans zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten haar in actie te zien in dit nieuwe tenue, dat ze na haar races met een triomfantelijke ritsbeweging zal onthullen.

“Dit is meer dan een sportoutfit, het is een statement,” zegt Jutta. “Elke keuze voor verandering brengt risico’s met zich mee, maar zonder die sprong zou ik nooit de grenzen van mijn kunnen verleggen. Bedankt voor jullie steun en blijf kijken, want dit jaar belooft spectaculair te worden!”

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als gegoten en nu weer op naar de Top .
Zet hem op Jutta ,samen met je bikkel zijn jullie 2 topsporters .