Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkend: B&B Vol Liefde Malgosia bedreigt zoon met de dood


malgosia

De schokkende avonturen van Malgosia in de schijnwerpers van B&B Vol Liefde houden de gemoederen flink bezig. Deze pittige dame, eerder opgemerkt door haar turbulente verleden achter tralies, blijkt nog meer verrassingen in haar levensverhaal te verbergen. Weekblad Story onthult nu dat Malgosia’s familiedrama nog complexer is dan gedacht, met beschuldigingen van ernstige bedreigingen tegen haar eigen zoon.

Malgosia sprak in het programma vaak liefdevol over haar dochter Nathalie Boone, maar zweeg over haar zoon, wiens bestaan ze leek te verbergen. De onthullingen beginnen met een ruzie over een flinke geldsom die haar zoon nog van haar tegoed zou hebben. Het conflict tussen moeder en zoon escaleert echter tot angstaanjagende hoogtes.

Een insider onthult aan Story dat Malgosia’s zoon in juni 2021 een verontrustende video van zijn moeder ontving. “Op de video dreigde Malgosia hem letterlijk met de dood, met woorden die niemand ooit naar zijn kind zou moeten uitspreken: ‘F*ck you! Ik heb geen zoon. Er komt een dag dat ik jou slacht, die dag komt'”, citeert de bron de ijzingwekkende woorden van Malgosia.

Alsof deze verbale dreigingen nog niet zorgwekkend genoeg waren, claimt de insider verder dat Malgosia een vriend inschakelde om haar zoon ‘een lesje te leren’. Deze vriend moest naar verluidt ‘even wat fatsoen bijbrengen’ door hem fysiek aan te pakken. Gelukkig lichtte deze vriend de zoon in over het plan, in plaats van het uit te voeren.

Verder blijkt er een raadselachtige draai in de media-afhandeling rond Malgosia en haar kinderen. “Recent deelde RTL beelden uit 2016 van Malgosia tijdens Holland’s Got Talent, waarbij zowel haar dochter als haar zoon aanwezig waren. Vreemd genoeg zijn deze beelden plotseling verwijderd”, deelt de bron, wat suggereert dat er een bewuste poging is om het bestaan van haar zoon te verdoezelen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vraagt dit voor een vriend. Zou Mallegeisha connecties hebben met de Poolse maffia? Het verhaal neemt een steeds vreemdere wending