Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gênante TV: B&B Vol Liefde Koppel Zorgt voor Massale Ophef met Bizarre uitspraken


b&b

De romantische escapades in het populaire programma “B&B Vol Liefde” hebben dit seizoen weer voor de nodige tumult gezorgd, maar geen enkel koppel heeft zoveel wenkbrauwen doen fronsen als Albert en Joyce. Wat begon als een veelbelovende romance, heeft de kijkers nu echter in rep en roer gebracht, met name na de meest recente aflevering.

In het begin waren de toeschouwers gecharmeerd van Joyce met haar zachte stem en vriendelijke verschijning, die leek te klikken met de excentrieke B&B-eigenaar Albert. Echter, Joyce’s stem, ooit zo aangenaam, is nu een bron van ergernis geworden. Vooral tijdens de momenten waarop ze haar ‘lieve’ stemmetje aanzet tijdens intieme scènes met Albert, stapelen de irritaties zich op.

De laatste aflevering liet de kijkers echter sprakeloos achter. Joyce verklaarde dat ze overwoog om terug naar huis te gaan, wat al voor genoeg opschudding zorgde. Maar het was Alberts reactie die voor een golf van ongemak zorgde. In een poging om affectie te tonen, zei hij dat hij wel ‘haar pappie wilde worden’. Dit leidde tot een bizarre uitwisseling waarin Joyce vroeg of ze op zijn ‘mammie’ leek, waarna ze aanbood om dan ook maar zijn ‘mammie’ te worden.

De reacties op sociale media lieten niet op zich wachten. Fans van het programma uitten massaal hun ongenoegen over deze ongemakkelijke en vreemde interactie tussen Albert en Joyce. Woorden als ‘cringe’ en ‘awkward’ domineerden de discussies. Het moment waarop de twee het over ‘pappie’ en ‘mammie’ hadden, werd door de kijkers bestempeld als één van de meest ongemakkelijke televisiemomenten van het seizoen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als je er nooit naar kijkt kan het nooit ongemakkelijk voor je zijn.
Als je afstemt op dat pulprogramma, zoek je het tenslotte zelf op.
Dat is de reden dat veel mensen naar SBS6 kijken. Dat barst uit z’n voegen van sensatie. Alleen maar de ellende van anderen uitzenden.
Noem ze maar op,
W.Frequin,
Pieter Storms
P.R. de Vries
Alberto Stegeman
Kees van der Spek
Rob Geus

Alles voor de kijkcijfers🤮

Achter oplichters aanjagen en het enige wat je na afloop hoort:
“We gaan dit uitzenden mannetje”
Kan mij niet heugen dat een gedupeerde na afloop zei:
“Dankjewel, ik heb mijn geld terug”

Ook nog nooit op SBS6 een programma gezien waar je om kan lachen

Lachen…. Dat woord kennen ze niet bij SBS 6.

Ik zie geen verschil tussen RTL en SBS, beide hebben goedkope, platte amusement programma’s.
RTL kijk ik helemaal niet en bij SBS kijk ik alleen naar Hart Van Nederland.
Ik bal meeste dat ik dit soort programma’s toch betaal met mijn boodschappen, maak niet uit of ik kijk of niet.