Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Acht politieagenten stormen Tineke Schouten’s huis binnen na dreiging


tinneke

De ooit zo rustige dag van cabaretière Tineke Schouten kreeg plots een zenuwslopende wending toen acht politieagenten zich onverwacht aan haar deur in Almere verzamelden. Wat leek op een dramatisch incident ontpopte zich tot een hilarisch tafereel, rechtstreeks uit een komedie.

Tineke, die bekendstaat om haar scherpe humor kon niet anders dan deze gebeurtenis delen met haar volgers op Instagram, compleet met een vrolijke kwinkslag over de efficiëntie van de politie. “Wat een helden, die politie van Almere! Binnen no-time stonden ze met een heel team voor mijn deur, klaar voor actie”, schreef ze op Instagram, waarbij ze het publiek liet meegenieten van dit komische misverstand.

De oorzaak van alle commotie? Een kleine vinger van haar jongste kleinkind die nieuwsgierig op een oude alarmknop drukte, ooit geïnstalleerd door Tineke’s overleden echtgenoot. Deze knop was bedoeld voor ernstige noodsituaties, vooral bedacht voor wanneer Tineke ’s avonds laat nog op het podium stond. Na het overlijden van haar man was de knop uit ieders gedachten verdwenen, tot deze plotseling weer in het middelpunt van de belangstelling stond.

Aan RTL Boulevard onthulde Tineke hoe deze vergeten gadget een pandemonium veroorzaakte en haar rustige middag op z’n kop zette. De politie arriveerde in vol ornaat, klaar om in te grijpen, alleen om te ontdekken dat het alarm onbedoeld was geactiveerd door een onschuldige kinderhand.

Het voorval resulteerde in een foto die viral ging, waarop Tineke, haar kleinkinderen en de meelevende agenten met brede glimlachen poseerden. De politie Almere West Poort speelde mee in de humor met een speelse reactie op Instagram: “Foutje, kan gebeuren… Het was ons een genoegen!”

Ook Tineke’s fans lieten van zich horen met geestige reacties, prijzend hoe snel de politie ter plaatse was en gerustgesteld dat de knop nog naar behoren functioneerde. Een paar opmerkzame volgers benadrukten zelfs dat inbrekers nu wel twee keer zullen nadenken voor ze bij Tineke’s huis hun slag proberen te slaan. Dit onbedoelde avontuur bewees maar weer eens dat zelfs in de meest alledaagse situaties, een vleugje humor altijd op zijn plaats is.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Politie in vol ornaat pfff omdat het bij een BNer is🤪🤭🥴
Bij de gewone mens hebben ze niet zo’n haast hoor!