Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Financiële Nood: Executoriaal Beslag Gelegd op woning Kim Feenstra


Kim-Feenstra

Het Nederlandse topmodel Kim Feenstra zit middenin een ware nachtmerrie. Haar chique stulpje in Zwanenburg staat op het punt van de hamer te vallen door een executieverkoop, geïnitieerd door de gemeente Haarlemmermeer, onthult BekendeBuren.

De dreiging van de veiling hangt als een zwaard van Damocles boven Kim’s hoofd. Verkoop op een veiling betekent vaak een dramatische duikeling in opbrengst, waardoor Kim’s financiële toekomst er allesbehalve rooskleurig uitziet. De exacte oorzaak van deze drastische maatregel is gehuld in mysterie.

Kim’s twee-onder-een-kapwoning is niet zomaar een woning. Gekocht in 2018 voor een slordige 490.000 euro met een robuuste hypotheek van 812.500 euro, biedt het pand niet alleen een thuis maar ook twee zelfstandige appartementen, elk uitgerust met eigen keuken en badkamer. Ideaal voor gasten of een aparte verhuurmogelijkheid.

Persoonlijk drama Het persoonlijke leven van Kim is eveneens turbulent. Onlangs bracht zij naar buiten dat haar relatie met Stanley Tailor, de vader van haar zoon, reeds een jaar verbroken is. De romance, die ooit begon in 2016, is op de klippen gelopen. Deze breuk compliceert haar al zware situatie nog verder. Kim staat op het punt om niet alleen haar liefdespartner maar mogelijk ook haar dierbare woning kwijt te raken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zoiets gebeurt nu eenmaal als je hoger wilt springen dan je kunt!

Wees blij , je wordt toch niet goed van al die vliegtuigen 24/7 landend en opstijgend.

Ze heeft miljoenen verdient, heeft ze alle geld al erdoorheen gejast???

Kennelijk, en nu janken dat alles op is.
Als mensen veel geld tot hun beschikking krijgen, gaan ze gekke dingen doen en verliezen ze alle realiteitszin.

Laatst bewerkt op 29 dagen geleden door Kees Muizehuig