Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René van der Gijp wil niet meer: John de Mol’s furieuze reactie onthuld


rene-gijp

Het heeft wat stof doen opwaaien in medialand: de heren van Vandaag Inside blijken naar verluidt ieder tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro op te strijken per jaar. Voor de gemiddelde ster in Hilversum een vorstelijk bedrag, al beweerde ex-SBS-baas Tina Nijkamp ooit dat ze elk dubbel en dwars waard zijn.

Echter, zoveel geld betekent ook zoveel verplichtingen. Bijna het hele jaar door moeten de mannen van VI paraat staan voor de camera, een werklast die René van der Gijp naar eigen zeggen zat is. Hij uitte recent zijn verlangen om in april vrij te nemen, wat Johan Derksen ertoe bracht een driedaagse werkweek voor Gijp voor te stellen.

John de Mol, de grote man achter Talpa, lijkt hier echter minder over te spreken. Gijp vertelde dat hij een lange, strenge e-mail van De Mol had ontvangen waarin duidelijk werd dat John niet geamuseerd was door deze uitspraken.

Deze situatie doet denken aan het debacle rondom Wietze de Jager, voormalig Radio 538-icoon, die na klachten over werkdruk zijn radiocarrière in rook op zag gaan. Treft Gijp hetzelfde lot? “Ik kreeg een mail van John de Mol, maar die was vrij lang. Er zat een toon in dat hij het niet eens was met mij. Ja, daar moet ik niks van hebben,” deelde Gijp aan de tafel van Vandaag Inside.

Wilfred Genee kon zijn oren niet geloven. “Nee? Heb je hem gewist?”

Gijp wuifde het weg met een lach. “Nee joh, laat gaan. Ja…”

Het punt van John de Mol? Waarschijnlijk dat afspraak afspraak is. Gijp, met een knipoog: “Ik heb in mijn hebzucht getekend voor een dagelijks programma. Ik heb er niet zo’n moeite mee.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hopelijk stoppen Ze ,dan kunnen de boodschappen goedkoper worden.
Een straatmaker moet het doen met 2500 pm.
Kwallen en kwijlen zijn het geworden die van TV.

Gijp lult zomaar een eind weg….eerst te hoge werkdruk en dan…ik heb er niet zo’n moeite mee? Proost pak nog maar een wijntje zwetsviool!