Het laatste showbizz nieuws

Frans Duijts, Shownieuws

Bizar: Frans Duijts zet tatoeage op zijn hoofd


frans-duijts

Frans Duijts, altijd al een open boek voor zijn fans, heeft weer eens voor stof tot praten gezorgd. Deze keer is het zijn hoofd, of beter gezegd, zijn kruin, die de aandacht trekt. Frans heeft besloten geen toupet of haartransplantatie te nemen, maar iets veel moderners: zijn hoofdhuid is nu het canvas voor een vakkundige tatoeëerder.

Op Instagram pronkt de zanger met een verse tattoo op zijn kruin. “Vandaag weer even de kleur terugbrengen op m’n kruin…” schrijft hij bij een foto waar de naald zijn werk doet. Geen sprake van schaamte of terughoudendheid bij Duijts, die bekend staat om zijn jovialiteit en directheid.

De techniek die Frans heeft laten toepassen heet ‘scalp micropigmentation’. Hierbij worden minuscule pigmenten in de hoofdhuid getatoeëerd, wat de illusie wekt van een natuurlijke haarstoppeling. Voor mannen die de strijd tegen haarverlies aan het verliezen zijn, biedt dit een subtiele en minder ingrijpende oplossing dan chirurgische ingrepen.

De eerlijkheid en humor waarmee Frans dit nieuwe hoofdstuk in zijn uiterlijke verzorging deelt, valt in goede aarde bij zijn volgers. Op sociale media stromen de positieve reacties binnen, waarbij fans hun waardering uitspreken voor zijn keuze om op een onconventionele maar innovatieve wijze met het probleem van haaruitval om te gaan.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Staat vast Mongol onder.

Of opschepper.

Of:
“Lege bovenkamer te huur”

😂😂😂😂😂

De roem is die kwal naar zijn bol gestegen. Bah! Hij weet van gekkigheid niet meer wat ie moet doen.🙄🤪🤮