Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama: Juridische Breuk tussen Johnny de Mol’s Ex en Haar Adviseur


johhny

In een sensationele wending in de spraakmakende zaak van Johnny de Mol, is er een nieuwe schokgolf die de rechtszaal op Ibiza raakt. Shima Kaes, de ex-vriendin van de tv-presentator, en haar juridisch adviseur Karim Aachboun zijn onverwacht uit elkaar gegaan. Zij geven elkaar de schuld van de breuk, waarmee een nieuw drama zich ontvouwt in deze al ingewikkelde affaire.

Het drama tussen Shima en haar voormalige adviseur escaleerde na een explosieve onthulling door Wout Morra, advocaat van Johnny. Morra bracht aan het licht dat Shima een schikkingsvoorstel van 425.000 euro aan Johnny had gedaan om de zaak te laten rusten, iets waar Aachboun volgens eigen zeggen geen weet van had. Hij beschreef deze actie van Shima als een ‘vertrouwensbreuk’ en verklaarde waarom hij zich genoodzaakt zag haar aan de kant te zetten. “Dit soort acties achter onze rug om kunnen we als serieuze adviseurs niet tolereren,” verklaarde hij stellig.

Bovenop de schokkende onthullingen over het schikkingsvoorstel, claimt Aachboun dat Shima hem nog steeds een aanzienlijk bedrag schuldig is, meer dan 125.000 euro aan juridische kosten. Deze onbetaalde rekeningen hebben de professionele relatie onherstelbaar beschadigd. “Onder dergelijke omstandigheden is het onmogelijk om onze professionele relatie voort te zetten,” benadrukte hij.

Aachboun, ondanks de breuk met Shima, laat de zaak tegen Johnny de Mol niet varen. Hij brengt een nieuwe aanklacht aan het licht waarbij een vrouw beweert dat ze door Johnny met GHB is gedrogeerd en seksueel misbruikt. Deze ernstige beschuldigingen zijn de reden dat Johnny zijn televisiecarrière op pauze zette.

Shima, aan de andere kant, weerlegt de claims van Aachboun en beweert dat zij hem al maanden geleden heeft ontslagen vanwege zijn nalatigheid. In haar persbericht geeft ze toe dat ze inderdaad een schikkingsvoorstel heeft gedaan, in een poging de zaak buiten de rechtszaal op te lossen. Ze beschrijft haar motieven als een poging tot verzoening, gezien Johnny’s persoonlijke veranderingen en gezinsleven. “Ik heb geprobeerd het persoonlijk op te lossen, maar werd direct geblokkeerd door hem,” deelde Shima.

Ondanks haar inspanningen om tot een schikking te komen, inclusief een donatie aan een liefdadigheidsorganisatie voor slachtoffers van huiselijk geweld, toonde Johnny geen interesse in haar voorstel. Shima’s woede over de situatie is evident: “De macht van de familie De Mol en hun arrogantie heeft wederom de overhand.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties