Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Kees van der Spek Bijna Neergestoken Tijdens Opnames


Kees-van-der-Spek

In een schokkende wending tijdens de opnames van “Oplichters Aangepakt”, heeft Kees van der Spek een aanval met een schroevendraaier ternauwernood weten af te weren. De presentator deelde de angstige details van het incident op zijn Instagram, na een onverwachte confrontatie op straat.

“Om eerlijk te zijn, ik ben blij dat ik er nog ben,” liet een geschrokken Kees aan Shownieuws weten. “We waren net bezig met filmen toen die man opeens op me afkwam. Hij heeft me niet gestoken, maar ik kreeg wel een harde klap tegen mijn keel.”

Tegen alle verwachtingen in bleef Kees verbazingwekkend kalm tijdens en na het incident, en bevestigde dat er reeds aangifte gedaan is van mishandeling. “Ik was helemaal niet provocerend, ik probeerde rustig te blijven, maar het gebeurde allemaal in een flits.”

Dit incident is niet het eerste schokkende moment voor Kees tijdens de serie. In een vorig seizoen kwam Marian, bekend van “B&B Vol Liefde”, naar voren met haar angstaanjagende verhaal. Zij werd het slachtoffer van een verregaande oplichting, waarbij een medewerkster zelfs een huurmoordenaar op haar af wilde sturen. Marian hield dit lange tijd voor zich uit angst, tot Kees haar verhaal publiekelijk maakte.

Met het aankomende seizoen van “Oplichters Aangepakt” in het verschiet, is het duidelijk dat de serie wederom bol zal staan van de spanning. Dat Kees zelf zo dicht bij het vuur zou komen, bewijst nog maar eens hoe gevaarlijk zijn werk kan zijn.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties