Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Alexia opnieuw in opspraak door gemaakte foto’s


prinses-Alexia

Prinses Alexia kwam op een nogal ongelukkige manier in de spotlight te staan tijdens de Olympische Spelen in Parijs. De jonge royal, vergezeld door haar familie, viel ten prooi aan de onverbiddelijke lenzen van de internationale pers toen ze, nietsvermoedend en vol overgave, kauwgom kauwde tijdens de spannende wedstrijden.

De Britse tabloid Daily Mail was er als de kippen bij om de prinses te fotograferen terwijl ze een forse kauwgombal blies, tot duidelijk zichtbare ergernis van koningin Máxima. Deze beelden vonden snel hun weg naar een publiek van miljoenen, wat in Nederland en ver daarbuiten tot verhitte discussies leidde. Sandra Schuurhof sprak zich uit tegen het gedrag van de prinses: “Kauwgom kauwen en bellen blazen in het openbaar komt niet zo charmant over, zeker niet als je een nationaal symbool bent. Dit was niet Alexia’s meest koninklijke moment.”

Maar de prinses, die door haar jeugdige spontaniteit en levendige karakter altijd al een frisse wind door de koninklijke etiquette liet waaien, liet zich niet kennen. De foto’s werden niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in Argentinië, Spanje, Duitsland en verder gepubliceerd. Duitse media noemden het zelfs een schandaal: “Prinses Alexia van Nederland laat steken vallen met haar publieke gedrag! Waar zijn haar manieren?” vroegen zij zich af.

Ondanks de internationale commotie, toonde Alexia zich niet lang erna weer vol zelfvertrouwen in het openbaar. Tijdens de Grand Prix in Zandvoort wist ze alle ogen op zich gericht met haar aanwezigheid tussen bekende influencers en zelfs een intense staredown met kickbokser Rico Verhoeven. Foto’s van deze gelegenheden gingen snel viraal, herstellende haar imago als een prinses die zich door niets of niemand laat weerhouden van een moment in de schijnwerpers. Prinses Alexia bewijst zo dat zelfs een royal zich weleens mag laten gaan.

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties