Jutta Leerdam gespot in veel té kleine bikini, foto’s gaan viraal

Jutta-Leerdam

Jutta Leerdam en Jake Paul, het powerkoppel dat de spotlights eist, hebben onlangs hun stempel gedrukt op de mondaine Franse Rivièra. De schaatskoningin, die we allemaal kennen van haar flitsende optredens op het ijs en haar oogverblindende verschijningen op Instagram, heeft haar liefdesleven naar een hoger niveau getild door haar relatie met de internetberoemdheid Jake Paul, die niet alleen bekend is om zijn extravagante YouTube-escapades maar ook om zijn bokswedstrijden tegen grootheden zoals binnenkort tegen Mike Tyson.

De liefde vliegt hoog, letterlijk, gezien Jake’s toegang tot een privéjet en een fortuin dat de meesten van ons duizelt. Hun gezamenlijke uitstapjes zijn doorspekt met luxe, zoals hun recente bezoek aan Parijs voor de Olympische Spelen, waar ze uiteraard de crème de la crème van hotels en restaurants frequenteerden. Maar het echte avontuur begon in het chique Saint Tropez, waar het stel besloot om aan boord te gaan van een jacht.

Saint Tropez, een magneet voor de rijken en beroemden, is in de zomer het epicentrum van glitter en glamour. En natuurlijk, waar sterren zijn, zijn ook de paparazzi nooit ver weg, verscholen tussen de struiken of drijvend op nabijgelegen bootjes, allen hunkerend naar die ene foto die hun jaar goed zou maken.

Tijdens een ogenschijnlijk ontspannen dag op hun gehuurde boot, werd het duo onopgemerkt gefotografeerd door een scherpogende paparazzo. De foto’s, die een interessante focus leggen op Jutta’s achterste, tonen de schaatster in een piepkleine bikini terwijl ze geniet van de zon en de zee met haar geliefde. Deze beelden, gemaakt vanuit een verborgen hoek zijn niet heel flatteus en laten net iets te veel zien. Je kunt de foto’s hier bekijken.

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pracht bipsje toch , Jake Paul mag het elke dag kussen de mazzelpik.