Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Code Geel: Overstromingen van kelders, tunnels en wegen door heftige buien


onweer3

Van het noordelijk Friesland tot het zuidelijke Limburg, en van het westelijke Utrecht tot aan Overijssel, worden inwoners gewaarschuwd voor mogelijke overstromingen van kelders, tunnels en wegen, vooral in de oostelijke regio’s van ons kikkerlandje.

Woeste Wind en Wateroverlast op Komst

De atmosferische onrust beperkt zich niet tot regenval. Nee, windstoten dreigen tevens het dagelijkse leven te ontwrichten, wat potentieel een chaotisch tafereel voor verkeer en buitenevenementen kan opleveren. Terwijl de avond valt, zullen de onweersbuien langzaam uitrazen en verdwijnen, maar de rust is van korte duur.

Gure Dagen met Grillige Gril

Dinsdag en woensdag beloven weinig verlichting met een koelere atmosfeer waarbij de thermometer stokt tussen de 19 en 22 graden. Een dik pak bewolking blijft hangen en buien verspreiden zich willekeurig over het land, met een nadruk op felle onweersbuien landinwaarts. Vooral het oosten kan zich opmaken voor een natte saga, met neerslag die lokaal oploopt tot 20 millimeter.

Zon Spiekt Door, Maar Niet Zonder Slag of Stoot

Donderdag biedt een glimp van hoop met geregeld zonneschijn, hoewel het noorden nog steeds sporadisch nattigheid kan ervaren. De temperaturen schommelen van frisse 18 graden op de Wadden tot een aangenamere 23 graden aan de oostelijke grenzen. Zomerse warmte sluipt vanuit Duitsland ons land binnen, wat de kans op hogere temperaturen in het noordoosten verhoogt.

Wisselvallig Weekend met een Warme Wenk

Naarmate het weekend nadert, blijft het weer een gokspel. Hoewel regen- en onweersbuien vooral de kustgebieden kunnen teisteren, krijgt de zon voldoende kansen om door te breken. Met een beetje geluk tikt de thermometer lokaal de 25 graden aan op zaterdag en zondag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties