Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Versteegh maakt monsterwinst: Zie hoeveel zijn huis opleverde boven de vraagprijs


jan

In de gouden straten van de showbiz heeft SBS-ster Jan Versteegh een indrukwekkende financiële stunt uitgehaald met de verkoop van zijn stulpje in Diemen. Volgens details verzameld door BekendeBuren heeft Versteegh’s bescheiden hoekwoning voor een astronomische prijs een nieuwe eigenaar gevonden. De vraagprijs was al niet mals met €699.000, maar wacht tot je hoort voor hoeveel het uiteindelijk van de hand ging.

Houd je vast: €810.000! Jawel, dat lees je goed. Dat is maar liefst €111.000 boven de oorspronkelijke vraagprijs echt bizar. Een winst waar de gemiddelde Nederlander enkel van kan dromen, terwijl Jan dit gewoon even op een doordeweekse dag voor elkaar bokst. De presentator kocht het pand ooit voor €530.000, waarmee hij na aftrek van zijn hypotheek een slordige €280.000 in zijn zak steekt. Kassa!

De gelukkige nieuwe eigenaar mag zich nu de trotse bezitter noemen van een riante hoekwoning met een woonoppervlakte van 144 vierkante meter, verdeeld over drie lagen van luxe. Deze parel telt vier kamers, inclusief drie slaapkamers en een badkamer om u tegen te zeggen. Met een uitgebouwde woonkamer, een voormalige garage die nu deel uitmaakt van het huis, en niet één, maar twee dakkapellen, is deze woning het toonbeeld van ruimtelijke rijkdom. Aan de voorzijde pronkt een keuken in L-vorm, uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur, terwijl de tuin – die het hele huis omarmt en een westelijk georiënteerde achtertuin bevat – de kroon op het juweel is. Parkeren? Geen probleem, want dat doe je op je eigen terrein, compleet met een laadpaal voor de elektrische auto.

Ondertussen heeft Jan Versteegh zijn Diemense domicilie ingewisseld voor een nog luxueuzere villa in Watergang, waar hij maar liefst €1,6 miljoen voor neertelde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe komt zo soapie aan zoveel geld ?
Betalen we vast te veel aan de boodschappen .

Is dit winst belasting vrij?