Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Opgelet: Herfstweer Slaat Toe met Felle Buien en Koude Nachten


regen

Het lijkt erop dat de zomer definitief zijn biezen pakt, want Nederland gaat een week van herfstachtige perikelen tegemoet. Maandag begint misschien nog droog, maar houd je paraplu bij de hand. Een stevige noordwestenwind rolt de rode loper uit voor een stoet van kille buien die de warmte snel zullen verdrijven.

De zon zal zich tussen de buien door nog even laten zien, maar maak je borst maar nat voor temperaturen die schommelen tussen de 18 en 21 graden—een koel begin van de week. ’s Avonds wordt het niet veel beter met verspreide buien over het hele land, al lijkt het vanuit het westen later wat droger te worden. De wind gaat liggen, maar de nacht blijft fris met temperaturen die dalen naar een koele 11 tot 14 graden.

Dinsdag: Start Droog, Eindigt Nat!

Na een droge ochtend drijft dinsdag de bewolking binnen en de regenjas kan weer uit de kast, vooral in het (noord)westen waar de eerste druppels vallen. ’s Middags krijgt de rest van het land zijn deel van de nattigheid, met temperaturen die steken blijven steken op een schamele 18 graden. Woensdag doet daar nog een schepje bovenop: met slechts 16 graden op de thermometer en regen die vergezeld wordt door een stevige wind, kun je maar beter binnen blijven. Pas op voor bliksem tijdens een felle bui.

Lichtpuntje: Warmer en Droger Weekend in Aantocht

Na een week vol grillen, lijkt het weekend wat genade te tonen. Donderdag en vrijdag blijven qua temperatuur steken op een magere 16 graden, met nachten die zelfs dalen tot 8 graden. De noordwestenwind blijft de buien onze kant op sturen, maar er is hoop. Het weekend belooft droger en iets warmer te worden, hoewel de zomerse hitte nog steeds ver te zoeken is.

Kortom, een typische Nederlandse herfstweek staat voor de deur. Laat je zomerjurkjes maar in de kast, want deze week vraagt om warme truien en stevige jassen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heb mijn lieslaarzen al klaar gezet.