Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Code Geel: Onweer, hagel en heftige storm over heel Nederland


weer-buien

Bereid je voor op een woeste woensdag. Het KNMI heeft voor bijna het gehele land, met uitzondering van Limburg, code geel uitgeroepen. Felle onweersbuien zullen het land in hun greep houden, compleet met hagel, zware regenval en windstoten die je paraplu gegarandeerd de lucht in jagen.

Vanaf de ochtenduren zal het noordelijke deel van het land al geteisterd worden door de eerste onweersbuien. Deze kunnen gepaard gaan met windstoten die niet alleen je kapsel, maar ook het verkeer en buitenactiviteiten ernstig zullen verstoren.

Het drama in de lucht neemt in de loop van de middag alleen maar toe. De buien zullen zich als een lopend vuurtje over het land verspreiden, waarbij de neerslag op sommige plekken kan oplopen tot maar liefst 50 millimeter.

De kustprovincies zullen bovendien te maken krijgen met windstoten die de 75 kilometer per uur aantikken. Verwacht spektakel: van rukwinden die fietsen omverblazen.

Terwijl de avond valt, zullen de buien in het oosten langzaam afnemen, maar de echo’s van de storm zullen nog lang in de oren nagalmen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties