Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkende Onthullingen uit B&B Vol Liefde: Alles In Scène Gezet


b&b

Terwijl Nederland massaal afstemde op B&B Vol Liefde deze zomer, klappen nu enkele deelnemers uit de school met sappige details over de realiteit achter de schermen. Volgens hen wordt er veel meer geregisseerd dan kijkers vermoeden.

Een Juicechannel heeft met enkele deelnemers gesproken die beweren dat het programma niet schuwt om scenes te manipuleren voor dramatisch effect. “Het begon allemaal onschuldig, met spontane uitspraken, maar tegenwoordig worden deelnemers geprovoceerd om bepaalde dingen te zeggen,” onthult het kanaal. De deelnemers zouden worden opgehitst door een reeks provocerende vragen over andere deelnemers wat hen tot uitspraken dwingt waar ze later misschien spijt van krijgen.

Manipulatie voor de Camera’s?

De strategieën die de productie hanteert, worden nu vergeleken met die van andere beruchte realityshows zoals ‘Ex On The Beach’ en ‘Temptation Island’. “De tactieken zijn misschien net zo dubieus,” zegt Juicechannel. “De deelnemers van B&B Vol Liefde zijn misschien niet ordinair, maar de productie zou er niet voor onderdoen.”

Een voormalige deelnemer van het eerste seizoen werpt ook licht op hoe de serie is veranderd. “In mijn tijd werd ons nooit gevraagd om bepaalde dingen te zeggen. Het was allemaal spontaan,” deelt deze oud-deelnemer. “Nu zie je duidelijk dat veel van wat gezegd wordt, eigenlijk gescript is.”

De Charme Verloren?

De oud-deelnemer betreurt de evolutie van de show. “Het is triest om te zien dat de charme van de eerste seizoenen verloren gaat door deze veranderingen.” Dit roept de vraag op of de integriteit van het programma ten koste gaat van ‘goedkoop scoren’.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als dit nieuws is voor kijkers of lezers op dit platform dan ben je wel erg naïef.
Al dit soort pulpprogramma’s worden gescript voor de kijkcijfers.
Net als die Meilandzombies.
Alles is in scène gezet en gescript.
Zero spontaniteit

Hoeveel kandidaten waren er dit jaar wel niet bij met connecties in de tv wereld? Zoals Albert vriend van Alfred van der Heuvel en Debbie die weer opgegraven was. Bij RJ in Schotland, RJ’s ex vriendin is de stylist van John van der Heuvel. Die Poolse..had al een eigen reality show, en zo zijn er nog meer.