Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama: Greetje uit Urk voortijdig uit realityprogramma gegooid


greet

In de nieuwste reeks van het spraakmakende realityprogramma “Echte Meisjes in de Jungle” zijn de vonken al vroeg in het seizoen overgeslagen. Terwijl de fans zich opmaken voor een seizoen vol spanning en sensatie, lijken twee deelnemers al uit het spel te liggen, en op nogal dramatische wijze ook.

Greetje breekt de regels

Greetje, die bekend werd door haar optreden in ‘Urk!’, heeft de jungle al verruild voor het comfort van haar eigen huis. Dit tegen alle regels in van het programma, die van de deelnemers vereisen dat zij hun terugkeer stilhouden tot de uitzendingen zijn voltooid. Echter, Greetje lijkt zich weinig aan te trekken van deze bepalingen en heeft haar sociale media-activiteiten hervat met een reeks verhalen op Instagram.

Volgens bronnen binnen het programma lag Greetje niet goed in de groep, wat haar vroegtijdige terugkeer zou verklaren. Dit staat in schril contrast met Jacomien, ook afkomstig uit Urk, die vorig jaar nog de finale bereikte en de harten van veel kijkers wist te winnen. Een juicekanaal onthulde dat haar gebrek aan aansluiting bij de groep de reden zou zijn voor haar snelle exit.

Yara-Nour in de problemen

Daarnaast is er nog meer tumult rond een andere deelnemer, Yara-Nour. Volgens het juicekanaal is zij opgepakt en momenteel opgesloten. “Yara-Nour zou vrijdag tegen de lamp zijn gelopen bij een controle. Een reeds openstaande gevangenisstraf zou de reden zijn geweest en daardoor zou Yara-Nour vrijdag nog zijn overgebracht naar een gevangenis om het restant van de straf uit te zitten,” aldus de laatste berichten.

Deze wendingen beloven een ongekend drama voor het verdere verloop van “Echte Meisjes in de Jungle”. Met twee deelnemers al uit de running, en een daarvan achter de tralies, rijst de vraag hoe dit seizoen zich verder zal ontvouwen. Eén ding is zeker: de kijkers staan een seizoen vol onverwachte ontwikkelingen te wachten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties