Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vader Katja Schuurman is woest en haalt keihard uit


Katja-Schuurman

In de schaduw van de spotlights waarin Katja Schuurman normaal straalt, woedt een minder glamoureuze strijd. De populaire actrice en presentatrice wordt overspoeld door een golf van nepaccounts op sociale media en zelfs haar vader Wim lijkt de strijd tegen deze digitale dubbelgangers op te hebben gegeven.

Afgelopen weekend deelde Katja een liefdevolle foto met haar vader op Instagram, een zeldzaam en intiem familieportret dat snel de aandacht trok van haar volgers. Onder deze post uitte haar vader zijn vreugde over hun samenzijn: “Was een heerlijke middag: heerlijk weer, heerlijk eten, kletsen, lachen en bovenal onze wederzijdse liefde. Ik ben een gelukkige papa!” Een hartverwarmend moment dat echter snel overschaduwd werd door de realiteit van Katja’s online aanwezigheid.

Een volger greep deze gelegenheid aan om Wim te vragen of hij zijn dochter op de hoogte had gesteld van de vele nepaccounts. “Er is geen beginnen aan,” was het sombere antwoord van Katja’s vader, die de omvang van het probleem onderstreept.

De frustratie onder de volgers loopt op. Eén fan meldde dat hij zelf al zo’n twintig accounts had gerapporteerd, maar teleurgesteld was in de schijnbare onverschilligheid van de familie. “Denken jullie dan echt dat het ons niet interesseert?” was zijn verontwaardigde reactie.

Wim liet uiteindelijk weten dat ze wel degelijk op de hoogte zijn van de valse profielen die Katja’s imago belagen, maar dat het onbegonnen werk is om elk account te rapporteren. “We houden ons liever bezig met positieve dingen,” was zijn slotopmerking, een poging om de focus te verleggen naar het positieve, ondanks de digitale donderwolken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je kan ook gewoon stoppen met social media.(De kijk mij eens…)Alleen even melden dat je dat doet en dat dus alles wat dan nog komt valse accounts zijn