Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Weerchaos teistert Nederland: Heftige buien en de kou blijven aanhouden


weer

Het lijkt wel alsof de weergoden een persoonlijke vete hebben met Nederland. Vooral de kustbewoners moeten zich schrap zetten, want de weerberichten voorspellen een onstuimige periode vol hagel, onweer en zware regenval die de paraplu’s testen op hun limieten.

De herfst lijkt nu al zijn intrede te doen met een serie krachtige buien die zich deze ochtend over de kuststreken van Nederland uitspreiden. Volgens de laatste updates van de meteorologen, zijn de kustgebieden omgetoverd tot waterwerelden.

Binnenland enkel lichte verlichting

Terwijl de kustgebieden het hard te verduren hebben, lijkt het binnenland de dans enigszins te ontspringen. Hier zijn de buien minder frequent en minder hevig, waardoor de zon af en toe de kans krijgt om het grijze wolkendek te doorbreken. Desondanks moeten de inwoners van het binnenland niet te vroeg juichen, want met temperaturen die nauwelijks de 15 graden aantikken, is het allesbehalve zomers te noemen.

Vanavond: Buien houden aan, vooral aan zee

Naarmate de avond valt, lijkt het binnenland wat opklaringen te kunnen verwachten, maar de kustgebieden blijven een hotspot voor nattigheid. De nacht belooft in het oosten wat koeler te worden met temperaturen die dalen tot net boven het vriespunt, terwijl het westen ‘warmer’ blijft met minima rond de 10 graden.

Morgen: Eerst buien, dan zon

Morgenochtend start mogelijk met meer grijze wolken en enkele buien, vooral in het oosten en zuidoosten van het land. Maar er is hoop. Naarmate de dag vordert, zou de zon haar weg door de wolken moeten vinden, wat enige verlichting biedt van het aanhoudende herfstgevoel.

Weekend: Licht aan het einde van de tunnel?

De vooruitzichten voor het weekend zijn iets vriendelijker. Zaterdag lijkt een mix van zon en wolken te brengen, en zondag belooft grotendeels droog te blijven. De temperatuur klimt langzaam uit het dal, met een beloofde 17 graden op zaterdag en een voortzetting van droger en warmer weer de dagen erna.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties