Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Vaarwel Herfstweer: Ontdek Hoe Warm het echt wordt in September


onweer

Terwijl wolkenvelden en enkele nonchalante buien een melancholisch tafereel over het land schilderen, gloort er hoop aan de horizon. Na een bedrukte ochtend met hier en daar een traan van de hemel, breekt de zon door klaar om ons een spectaculaire voorstelling te geven van puur (na)zomerweer.

Vlaag van Vochtigheid Verdwijnt: Hallo Zon!

Tot de lunch blijft het toneel bezet door wolken en sporadische buien, vooral in de noordelijke helft van het land. Deze waterige intermezzo’s zijn gelukkig kort van stof; een zondvloed zullen we niet meemaken. Naarmate de middag vordert, trekt de hemel open, met name aan de westkust waar de zon haar koninkrijk herclaimt en de temperaturen opdrijft tot een comfortabele 20 graden.

Vanavond: Schouwspel van Sterren en Misschien Wel Noorderlicht!

De avond dient zich aan met een mix van bewolking in het oosten en brede opklaringen elders. Droog blijft het zeker, dus laat die paraplu maar thuis. En houd je camera’s bij de hand, want als de nacht valt, biedt het noorden misschien wel een zeldzaam optreden van het noorderlicht.

Dinsdag: Een Weeromslag op de Planken

Dinsdag markeert het begin van een nieuwe act in ons weertheater. Met een mix van zon en wolkenvelden lijkt het een rustige dag, behalve een verdwaald buitje dat de zuidwestelijke regio’s kan verrassen. De wind, draaiend naar het noordoosten, zal de lucht iets frisser doen aanvoelen dan je zou verwachten. Met temperaturen variërend van 18 graden in het noorden tot 21 in het zuidoosten, is het een dag van subtiele overgangen.

Glorieuze Zonovergoten Dagen in Aantocht!

Het hoogtepunt van deze week ligt echter vanaf woensdag op ons te wachten. Met een matige oost- tot noordoostenwind wordt warmere lucht onze kant op geblazen, waardoor het kwik stijgt tot maar liefst 25 graden in sommige delen van ons land. Het podium is gezet voor een reeks zonovergoten dagen, met hooguit wat figuranten in de vorm van stapelwolken. Donderdagmiddag kan er in het uiterste oosten een lokale bui vallen, maar verder blijft het droog tot en met zaterdag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties