Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaan Robert Jan en Suzanne van B&B vol liefde Trouwen? Zijn Reactie Verraadt Alles


b&b

Het laatste nieuws uit de romantische arena van ‘B&B Vol Liefde’ is de nog steeds bloeiende liefde tussen Robert Jan en Suzanne. De twee tortelduiven hebben hun fans recentelijk getrakteerd op een glimp van hun idyllische uitstapje naar de Highlands, waarbij romantiek duidelijk in de Schotse lucht hing.

Romantisch Uitje in de Schotse Hooglanden

Op Instagram deelde Robert Jan een zoetsappige foto van hem en Suzanne, met een onthulling over hun magische weekend weg. “Na een heerlijk, gezellig en betoverend weekend weer terug in de Highlands,” schreef hij. “Samen met elkaar even uitwaaien. En vooral even stil staan bij alle mooie en lieve berichtjes die wij hebben mogen ontvangen.” Het is duidelijk dat het paar geniet van zowel elkaar als de steun van hun volgers.

Trouwklokken op de Horizon?

Het lijkt erop dat de volgers van Robert Jan en Suzanne al vooruitlopen op een eventuele bruiloft. Een enthousiaste volger bood zelfs aan om de bruiloft te plannen. “Jullie zijn leuk! En gaan jullie ooit trouwen, app mij dan even”, schreef de fan. Robert Jan reageerde hierop gevat: “Je bent de eerste die het hoort”. Zou een huwelijksaanzoek dan toch in de lucht hangen?

Relatie voor de Lange Termijn

Tijdens de reünie van de show bevestigde Robert Jan al dat hij en Suzanne het nog wel even samen uitzingen. “Ik heb iemand naast me zitten die altijd vrolijk is en nooit chagrijnig. En ook nog eens mooi om naar te kijken, dat scheelt ook”, vertelde hij breeduit lachend.

Sceptische Geluiden

Niet iedereen is echter overtuigd van Robert Jan’s romantische bedoelingen. Gedragsbioloog Patrick van Veen liet in een interview met het weekblad Weekend zijn twijfels de vrije loop. “Els was de perfecte vrouw voor Robert Jan, maar niet opwindend genoeg voor hem. Hij vindt Suzanne leuk en spannend, maar ik denk dat hij meedoet om zijn bedrijf in Schotland te promoten”, stelde Patrick. Het lijkt erop dat niet iedereen gelooft in de zuiverheid van Robert Jan’s intenties.

Met alle ogen gericht op dit liefdespaar, blijven fans en critici gespannen afwachten hoe deze romance zich verder ontwikkelt. Zal het echt liefde zijn, of is er een verborgen agenda? De tijd zal het leren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En ondertussen blijft die Els maar overal zuigen en zuigen over toyboy’s en weet ik veel. Sorry Els, je bent het niet geworden. RJ wil ook wel eens lachen.