Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Badr Hari’s geheime liefde: Verliefd op de Oppas, 14 Jaar Jonger!


Badr-Hari

In het nieuwste hoofdstuk van Badr Hari’s turbulente leven buiten de ring, bevestigt de kickbokser nu zelf de geruchten die al lang de ronde deden: hij heeft een relatie met de voormalige oppas van zijn kinderen, Eefje Plet, die 14 jaar jonger is. De bevestiging kwam via een niet te missen post op zijn Instagram Stories.

Onthulling op Instagram: Liefde Bekendgemaakt

“Ik hield van haar en zij van ons,” deelde Badr mee op een romantisch kiekje met Eefje, waarmee hij eindelijk duidelijkheid schept over zijn privéleven. Eefje, eerder een vertrouwd gezicht binnen het huishouden van Badr en zijn toenmalige vrouw Daphne Romani, nam de rol van oppas op zich voordat ze het hart van de kickbokser veroverde.

Geheime Liefde Niet Zo Geheim?

Volgens insiders is de romance tussen Badr en Eefje al lang geen geheim meer voor de directe omgeving. “Daphne heeft Badr inmiddels ontvolgd op Instagram, maar hij volgt haar nog wel,” berichtte Juicechannel. Deze actie op sociale media wijst op een breuk die al enige tijd in de lucht hing, hoewel het koppel nooit officieel heeft aangekondigd uit elkaar te zijn.

Romantiek in Italië

De verliefde foto’s stromen binnen, waaronder beelden van een liefdesvakantie in Italië waar het koppel genoot van een diner in een pittoresk Italiaans restaurant. Een oplettende volger spotte het duo bij Villa Treville, een teken dat Badr en Eefje hun liefde niet langer onder stoelen of banken steken.

De overgang van Badr Hari van wereldberoemde kickbokser naar hoofdpersoon in zijn eigen liefdessoap is compleet. Terwijl de sportwereld hem kent van zijn harde klappen, lijkt het erop dat zijn hart net zo hevig heeft geslagen voor Eefje. Hoe dit verhaal verder ontvouwt, blijft een vraag.

badr
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als Eefje een keer op Badr ‘gepast’ heeft, kan ze waarschijnlijk een dag niet goed lopen.