Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Olcay Gulsen: ‘Mijn Gevecht met Depressie en Burn-out was een hel’


olcay

Olcay Gulsen, de onvermoeibare zakenvrouw en stijlicoon, deelt regelmatig glimpen van haar glamoureuze leven op Instagram. Maar achter de schermen heeft de voormalige fashionista te kampen gehad met serieuze persoonlijke strijd. Gisteren, tijdens een openhartige Q&A op Instagram, bracht ze een verborgen deel van haar verleden aan het licht.

Gebroken achter de glimlach

“Een paar jaar geleden had ik een enorme burn-out en was ik depressief,” onthulde Olcay op een vraag van een volger die zich afvroeg of zij ooit ongelukkig was geweest. Deze bekentenis werpt een schaduw over het beeld dat velen hebben van de altijd stralende Gulsen.

De Weg naar Herstel

Met een vastberadenheid die we van haar gewend zijn, vertelt Olcay dat ze destijds professionele hulp heeft gezocht en benadrukt ze het belang van specialistische interventie bij mentale gezondheidsproblemen. “Dat heeft mij enorm geholpen,” zegt ze, een licht werpend op haar herstel.

Persoonlijke Pieken en Dalen

Olcay’s leven is niet zonder tumult geweest, vooral op het persoonlijke vlak. Ze geeft toe dat ze ongelukkig was tijdens haar relatie met de bekende radiopresentator Ruud de Wild, een periode die blijkbaar haar emotionele welzijn beïnvloedde. “Gelukkiger dan in mijn relatie bedoel je denk ik? Ja! Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven,” antwoordt ze op een vraag over haar huidige geluksgevoel.

Liefde in Luxueuze Oorden

Tegenwoordig vindt Olcay haar geluk in de armen van Eelko van Kooten, miljonair en muziekmagnaat. Het paar genoot onlangs van een romantische vakantie, een ervaring die Olcay vastlegde in een liefdevol filmpje getagd met “De beste zomer met jou”. Dit moment markeert een nieuw hoofdstuk van vreugde en welvaart in haar leven, ver verwijderd van de donkere dagen van weleer.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou die touw ligt nog steeds in de schuur.