Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Onthuld: De Bekende Vriend van Chi uit ‘De Bondgenoten’


chi

Terwijl Chi haar uiterste best doet in “De Bondgenoten” om de felbegeerde 100.000 euro binnen te slepen, jaagt haar vriend de niet zo onbekende Mailson Lima zijn eigen dromen na in de exotische voetbalvelden van Indonesië. Dit smeuïge detail kwam aan het licht tijdens een emotioneel beladen videobelletje, waarin de tortelduifjes hun liefde en steun voor elkaar bevestigden.

Van Haagse Velden naar Internationale Stadions

Geboren en getogen in Den Haag heeft Mailson Lima zijn voetbalschoenen stevig vastgesnoerd en een indrukwekkende carrière opgebouwd, ver van de veilige grasvelden van Haaglandia waar het ooit allemaal begon. Via ADO Den Haag klom hij op naar de beloften van FC Dordrecht, maar het was bij Fortuna Sittard waar zijn carrière een pijnlijke wending nam door een gescheurde kruisband.

Een Blessure en een Wereldreis

De pech hield Lima niet lang tegen. Na slechts één wedstrijd voor Fortuna Sittard, vond hij opnieuw zijn weg bij FC Dordrecht, voordat de voetbalwereld hem riep naar meer avontuurlijke oorden. Zijn talent bracht hem naar velden in Roemenië, Armenië, de Verenigde Arabische Emiraten, en zelfs Kazachstan, waarbij elke stap hem verder wegleidde van zijn Haagse roots.

Internationaal Debuut

Het hoogtepunt? Zijn optreden voor het Kaapverdische nationale team, een eer die slechts weinigen gegund is. Inmiddels slijt Lima zijn dagen op de Indonesische grasvelden, waar hij niet alleen zijn sportieve aspiraties najaagt, maar ook zijn hart volgt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties