Het laatste showbizz nieuws

Bizar

Nachtmerrie: Nederlander geëlektrocuteerd tijdens Bizar Incident in Zwitserland


trein

Wat gebeurt er toch allemaal met onze landgenoten in het buitenland? In het pittoreske Zwitserland heeft een 38-jarige Nederlander een wel heel bizar avontuur beleefd, eentje die hem zijn leven had kunnen kosten. Het lijkt wel alsof sommige mensen gewoon vragen om problemen.

Afgelopen vrijdag, rond het tijdstip van 03.45 uur werden de Zwitserse politie en hulpdiensten opgeschrikt door een alarmerende oproep vanaf het treinstation van Erstfield. Wat blijkt? Een Nederlandse man had het in zijn hoofd gehaald om het spoor op te gaan en kwam terecht in de “gevarenzone” van de bovenleiding. Wat deze waaghals bezielde om zich in deze levensgevaarlijke situatie te begeven, blijft vooralsnog een raadsel.

Het was dan ook geen verrassing dat de man werd gegrepen door de dodelijke kracht van de hoogspanningslijn en zwaar gewond raakte. De hulpdiensten, die waarschijnlijk hun ochtendkoffie nog niet eens op hadden, moesten in allerijl uitrukken om deze Nederlandse gek te redden. Met spoed werd hij per traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht, waar men nu met spanning afwacht hoe zijn herstel zal verlopen. Tot nu toe is er nog geen update over de toestand van de man.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dom dom dom, medische kosten helemaal zelf laten betalen.