Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige Reactie voor Iris uit B&B Vol Liefde: ‘Ben Je Helemaal de weg Kwijt?’


iris

Het lijkt erop dat sommige realitysterren de realiteit volledig uit het oog verliezen zodra de camera’s stoppen met draaien. Neem nu Iris deelnemer uit het populaire programma B&B Vol Liefde. Terwijl de laatste aflevering nog maar net achter de rug is, lijkt zij al op creatieve wijze te proberen haar vijftien minuten roem te verlengen.

Iris heeft namelijk besloten om zichzelf op een heel bijzondere manier in de markt te zetten: door persoonlijke videoboodschappen te verkopen voor maar liefst 75 euro per stuk. Een leuk idee, zou je denken, maar de prijskaartje laat menig volger van verbazing achterover slaan. En niet iedereen kan deze exorbitante prijs even goed waarderen.

Eén volger kon zich niet langer inhouden en uitte zijn frustratie in een messcherpe reactie. “Ben jij wel helemaal goed dat je 75 euro voor een videoboodschap van jezelf vraagt?!” klonk het verontwaardigd. “Je denkt toch niet dat je de koning bent?” Een flinke sneer die hard aankwam, maar in plaats van zich nederig terug te trekken, besloot Iris het vuurtje nog wat extra op te stoken.

Ze deelde de kritiek openlijk op haar Instagram Stories en gaf een passief-agressieve reactie: “Doe eens lief?” gevolgd door een holle belofte van “liefde” naar al haar volgers. Het leek een poging om de boze reactie van haar volger te bagatelliseren, maar of dit haar imago goed doet, is nog maar de vraag. Als je denkt dat je fanbase zonder mokken je portemonnee wil spekken, dan moet je toch echt twee keer nadenken.

Inmiddels is duidelijk dat niet iedereen gecharmeerd is van Iris’ commerciële avonturen. Terwijl haar mededeelnemer Malgosia droomt van een eigen realityserie, lijkt Iris vooral bezig met haar eigen portemonnee te vullen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties