Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan van B&B Vol Liefde voelt zich gebruikt: ‘Voor Piet Snot Bij De Reünie!’


jan-b&b

Het leek even alsof het universum Jan uit B&B Vol Liefde een liefdevol maatje zou gunnen, maar helaas eindigde zijn zoektocht naar romantiek in een bittere teleurstelling. Waar iedereen dacht dat Iris voor hem zou kiezen, bleek ze toch haar hart aan een ander te hebben gegeven. En nu zit Jan, nog altijd single en een illusie armer vooral met een hoop frustratie richting de makers van het programma.

Tijdens de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde werd duidelijk dat Jan zich niet bepaald gewaardeerd voelde. Terwijl Iris haar nieuwe liefde trots aan de wereld presenteerde, zat Jan er volgens eigen zeggen maar wat bij. “Ik zat er voor Piet Snot bij!” klaagt hij openlijk. En wie kan hem ongelijk geven? Terwijl de camera voortdurend op Iris en haar nieuwe vlam gericht was, leek het alsof Jan alleen maar was uitgenodigd om de stoelen op te vullen.

Het meest wrange? Jan had kosten noch moeite gespaard om bij die reünie aanwezig te zijn. “Ik had speciaal een hotel geboekt omdat de terugreis naar Hellevoetsluis te ver was,” vertelt hij verontwaardigd. Maar in plaats van een koninklijke behandeling, kreeg hij niet meer dan een schrale reiskostenvergoeding, en dat ook nog na veel gedoe. Voor iemand die van zijn AOW leeft, voelt het alsof hij dubbel de prijs moest betalen.

Ondanks de mislukte zoektocht naar de liefde en de teleurstelling van de reünie, heeft Jan gelukkig nog wat plezier weten te halen uit de ontmoetingen met zijn medekandidaten. “Ik heb tijdens het feestje gezellig zitten kletsen met Anja, Mirjam en Arno,” vertelt hij. En hoewel het met Iris niets werd, lijkt hij op het gebied van vriendschap niet met lege handen te staan. Met Els gaat hij binnenkort nog eens wat drinken om bij te praten.

Toch blijft er een bittere nasmaak hangen. Jan, die zo open en hoopvol het avontuur was aangegaan, voelt zich aan de kant gezet en vooral misbruikt als achtergrondvulling. Terwijl Iris nu gelukkig is met haar nieuwe liefde, vraagt Jan zich af waar zijn verhaallijn gebleven is. Want eerlijk is eerlijk: voor een man die zoveel harten wist te veroveren bij het publiek, is het wel heel karig dat hij slechts een voetnoot werd in zijn eigen liefdesverhaal. Misschien komt er voor hem toch nog een nieuwe kans, maar dan liever zonder de sensatielustige camera’s die alleen oog hebben voor drama.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties