Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Alexia misbruikt in schokkende deepfake video’s


prinses-Alexia

De kroonprinses mag dan de officiële troonopvolger zijn, maar het is haar jongere zusje Alexia die momenteel de show steelt. De middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is uitgegroeid tot de lieveling van de paparazzi. In Nederland had ze al de bijnaam ‘de mooiste prinses’ te pakken, maar nu lijkt ook het buitenland haar schoonheid te hebben ontdekt. Tijdens de Olympische Spelen in Parijs verscheen ze stralend voor de camera’s, al was de kauwgombal in haar mond misschien niet helemaal koninklijk. Toch lijkt het haar alleen maar populairder te maken.

Het lijkt wel alsof ze geboren is voor het spotlicht. En nu ze haar studie in Londen is begonnen, lijkt de Britse pers helemaal niet genoeg van haar te kunnen krijgen. Royaltykenner Justine Marcella weet het zeker: “Ze noemen haar de nieuwe It Girl.” Alsof ze een personage uit een Britse high society-roman is, flaneert Alexia door de straten van Londen en trekt daarbij meer aandacht dan een gemiddelde Hollywoodster. “Ze gaat nog even terug voor Prinsjesdag, maar daarna stort ze zich op het Londense leven,” vertelt Marcella in Shownieuws. En zoals het een echte It Girl betaamt, smullen de fotografen van elke stap die ze zet. Neil Sean, de Engeland-correspondent van Shownieuws, bevestigt het: “De Britse pers is mega-enthousiast over haar verblijf hier in Londen.”

Maar roem heeft ook een keerzijde, en dat ondervindt Alexia nu al. Waar ze misschien had gehoopt op wat meer anonimiteit in de straten van Londen, lijkt het tegendeel waar te zijn. Want wat doe je als je ineens een prinses in je stad hebt rondlopen? Juist, dan duikt de Britse roddelpers er als hongerige wolven bovenop. En alsof dat nog niet genoeg is, is ook TikTok de nieuwe speelplaats geworden voor haar ‘fans’. Of moeten we zeggen: digitale saboteurs? Want terwijl er onschuldige fanpagina’s zijn die haar elke beweging volgen, gaan anderen wel héél ver.

Deepfake-video’s van de prinses gaan inmiddels viral op het platform, waarin Alexia wordt getoond in outfits die ze zelf nooit zou dragen. Een onschuldig dansje in haar Prinsjesdag-jurk? Niet echt, want in de gemanipuleerde video is de lange jurk ineens verkort en doorschijnend gemaakt. De grenzen tussen realiteit en fantasie vervagen, en Alexia wordt onvrijwillig een personage in een digitaal schimmenspel. “Dit gaat te ver!” roepen verontruste kijkers, maar de beelden blijven circuleren.

Hieronder de beelden:

@tombos241 #royal #royalfamily #royals #royalehigh #alexia #princessalexia #princessalexiaofnetherlands #princessalexiaofthenetherlands ♬ origineel geluid – tombos241
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties