Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Is Monique zwanger van André Hazes tweede Kind?


Monique-Andre

De naam André Hazes Jr. roept bij velen beelden op van turbulente romances, onvergetelijke liedjes en een leven dat nooit echt zonder rumoer lijkt te zijn. Maar achter die publieke façade schuilt een man die, ondanks zijn dertig jaar, nog steeds worstelt met zijn eigen demonen en dilemma’s. De zanger die er nooit om bekend heeft gestaan zijn privéleven onder stoelen of banken te steken liet zich onlangs uit over een onderwerp dat hem na aan het hart ligt: gezinsuitbreiding. En zoals altijd, deed hij dat op zijn eigen ietwat klunzige manier.

“Ik heb die wens altijd wel gehad,” biecht André op aan weekblad Privé, alsof hij het over een nieuwe auto heeft in plaats van een tweede kind. Maar meteen daarna zet hij de rem erop. Hij is namelijk bang, en niet zo’n beetje ook. “Ik ben zo blij met wat ik nu heb,” zegt hij, alsof hij niet kan geloven dat er nog iets goed kan gaan in zijn leven. De gedachte aan een tweede kind lijkt hem te verlammen. “Ik heb zo’n lekker kind,” benadrukt hij. Het lijkt wel alsof hij zichzelf ervan probeert te overtuigen dat alles wat hij nu heeft te fragiel is om te verstoren.

De echte klapper komt echter wanneer hij het over zijn vriendin heeft. “Ik zou wel heel graag met zijn moeder willen trouwen ooit en dat verdient ze ook zeker.” Ooit? Wat is dat nu weer voor een halfslachtige belofte? Het klinkt als een zin die je er even bij zegt om de vraag te omzeilen. Alsof trouwen iets is wat je gewoon op een lijstje hebt staan, ergens tussen “melk kopen” en “auto wassen” in. Het is bijna pijnlijk om te zien hoe André zichzelf gevangen houdt in zijn eigen angsten en onzekerheden, terwijl hij duidelijk probeert te doen alsof hij alles onder controle heeft.

En dan is er nog dat andere duistere hoofdstuk in zijn leven: zijn verleden met verslaving. Vorige week was het groot nieuws dat André drie jaar clean en sober is. Drie jaar zonder drank, drie jaar zonder het leven door een roes te beleven. En hoe weet je dat? Omdat hij dat iedereen uitgebreid heeft laten weten via een video op Instagram. “Het is een hele belangrijke datum, want ik ben vandaag drie jaar clean en sober. Zo heet dat,” zei hij trots. Alsof we dat zelf niet wisten.

Maar het is duidelijk dat die drie jaar geen gemakkelijke weg waren. Hij vertelt over de tijd dat hij nog diep in de problemen zat. Thuis sluipen om niet opgemerkt te worden, hopen dat niemand hem zou confronteren. “Dan ging ik heel stiekem op de bank zitten kijken of ze kwamen en deed ik alsof ik sliep,” bekent hij. Het beeld van een volwassen man die zich gedraagt als een puber die probeert zijn ouders te ontwijken, is even triest als lachwekkend.

En nu, drie jaar later, lijkt zijn leven eindelijk een beetje op orde. Geen katers meer, geen schuldgevoelens over wat hij de vorige nacht weer heeft uitgespookt. Maar de vraag blijft: kan André de rust die hij nu heeft vasthouden? En is hij werkelijk klaar om zijn leven weer op z’n kop te zetten met een tweede kind? Of blijft het bij mooie woorden en loze beloftes? Eén ding is zeker: de toekomst van André Hazes Jr. zal niet zonder hobbels en valkuilen zijn. Maar wat wil je ook, met zo’n naam en zo’n verleden. We zullen maar hopen dat hij zichzelf niet opnieuw verliest in zijn eigen onzekerheden en angsten. Want eerlijk is eerlijk, dat heeft hij nu wel genoeg gedaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat leuk voor kleine Dre een zusje of broertje erbij.
En met 2 zulke kanjers van ouders zal OmA Rachel hun allen in haar armen snel sluiten.
Andre Jr is toch een topper samen met Monique en kleine Dre en het nieuwe levensgeluk opkomst.

😂😂😂😂😂😂👌