Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Had Hélène Hendriks stiekem een affaire met deze bn’er?


Helene Hendriks

De charmante Hélène Hendriks lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een bloeiende carrière, een stevige plek in de sportjournalistiek en nu zelfs een nieuwe oudere liefde. Maar achter die succesvolle façade schuilt een verleden dat niet zo rooskleurig is als ze ons wil doen geloven. Want wat is er nu echt gebeurd tussen haar en Joep Schreuder, de man die ooit als haar mentor fungeerde?

Het verhaal begint in 2004 toen Hélène na een bizar hockeyongeluk bij Joep in beeld kwam. De NOS-verslaggever toen al een gevestigd naam, zag meteen potentie in de jonge blondine. Hij loodste haar binnen bij TV&Co en gaf haar de kans om door te breken in de journalistiek. Maar was er meer aan de hand dan alleen professioneel vertrouwen? Volgens een bron zou Hélène de gevoelens van Joep handig hebben ingezet om haar carrière te lanceren. “Ze deed alsof ze verliefd was op Joep, maar dat was puur uit opportunisme,” fluisterde een anonieme bron aan Story in 2019. En toen ze hem niet meer nodig had, dumpte ze hem keihard. Joep bleef achter, met een gebroken hart en lege handen.

Dat klinkt als een verhaal recht uit een soapserie, maar Joep zelf bleef er mysterieus over. “Daar ga ik niets over zeggen. Dat hebben we toen zo afgesproken,” zei hij destijds, waarbij hij cryptisch toevoegde: “We kenden elkaar heel goed. Soms gebeuren dit soort dingen.” Alsof hij een duister geheim bewaakte dat hij op het punt stond te onthullen, maar toch nog net op tijd zijn mond hield. Ondertussen gooide Hélène er met alle charme een flinke emmer water overheen: “Wij hebben geen relatie gehad. Dat is niet waar.” Oh, echt niet, Hélène?

Toch is er overduidelijk iets mis tussen de twee, want ze hebben al jaren geen woord meer met elkaar gewisseld. “We zijn wel gebrouilleerd,” gaf Hélène met tegenzin toe, maar de reden daarvoor houdt ze liever voor zichzelf. En wanneer ze elkaar tegenkomen, is het hooguit een vluchtige groet bij de Albert Heijn. Geen koffie, geen gezellig babbeltje, alleen een ijzige afstandelijkheid. Wat is er toch gebeurd dat deze twee ooit zo innige ‘collega’s’ nu doen alsof ze vreemden zijn?

Het vuur werd onlangs weer opgestookt toen Joep bij Bar Laat opdook en zijn voormalige protegé ter sprake kwam bij Vandaag Inside. Johan Derksen, die zijn mening zelden onder stoelen of banken steekt, omschreef Joep als een “zwamkont”. Hélène voegde daar scherp aan toe: “Hij kan van een drol wel een gebakje maken.” Geen liefde verloren daar, zo te zien.

En dan is er nog die eeuwige vraag: wat is er nu echt tussen hen voorgevallen? Hélène blijft zich met haast en ongemak uit de situatie praten. “Ik dacht dat jullie een relatie hadden gehad,” vroeg Wilfred Genee, maar Hélène was er als de kippen bij om dat af te kappen. “Nee, hij is mijn ontdekker,” ratelde ze, alsof ze zich al had voorgenomen om geen millimeter toe te geven. Dus wat is nu de waarheid? Hebben ze echt alleen maar professioneel samengewerkt, of zit er toch meer achter die mysterieuze breuk?.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties