Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Doodsangsten voor André Hazes: Confrontatie met Nepagent ontspoort


Andre Hazes

Het leven van een BN’er gaat niet altijd over rozen en dat ondervond André Hazes gisteren aan den lijve. Wat een gewone rit had moeten zijn om zijn zoon Dré van school op te halen, veranderde al snel in een levensgevaarlijk tafereel op de snelweg. De zanger, die zijn avontuur deelde met zijn volgers op Instagram, was duidelijk nog steeds geschrokken van het incident. “Ik had zoiets raars net,” begint hij zijn verhaal, zichtbaar aangeslagen.

André reed nietsvermoedend richting Berkel toen hij ineens te maken kreeg met een opmerkelijke motorrijder. “Er reed een man op een witte motor in zo’n gele jas die ook de politie draagt,” vertelt hij. Op dat moment kon Hazes niet vermoeden dat dit de start zou zijn van een onrustige rit. De motorrijder begon druk te gebaren naar de auto voor hem dat die aan de kant moest gaan. “En die gozer, of vrouw, deed dat.” Nietsvermoedend volgde André, maar toen de motorrijder hetzelfde bij hem deed, begon hij te twijfelen. Was dit echt de politie?

De twijfel sloeg al snel om in wantrouwen. “Ik dacht: jij bent helemaal geen politie,” blikt Hazes terug. Terwijl hij nog probeerde te begrijpen wat er aan de hand was, werd de situatie snel gevaarlijker. De motorrijder begon zich als een maniak te gedragen: gas geven, remmen, rechts van André rijden op een slakkengangetje en vervolgens weer plotseling versnellen. Wat een rustige rit had moeten zijn, veranderde in een angstaanjagende confrontatie, waarbij André niets anders kon doen dan zijn hoofd koel proberen te houden.

Het lijkt haast een scène uit een slechte film: een mysterieuze motorrijder die zich voordoet als een agent en de zanger onder druk zet op de snelweg. De vraag blijft: wat was het motief van deze ‘nepagent’? Was het een gestoorde fan, een verveelde motorrijder die zijn macht wilde misbruiken, of gewoon iemand die de spanning zocht? Eén ding is zeker: dit soort acties kunnen levensgevaarlijk zijn, zeker op een drukke snelweg.

André raadt zijn volgers dan ook aan om altijd op hun hoede te zijn. “Je hebt echt rare mensen op de weg. Pas op,” waarschuwt hij aan het einde van zijn relaas. Een waarschuwing die misschien voor velen als een open deur klinkt, maar in dit geval een serieuze boodschap heeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties