Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Vakantiehel: Peter Gillis’ Belgische Parken zijn een Ramp – Ratten, tuig en smerigheid


peter gillis

Peter Gillis mag dan wel zijn Nederlandse parken hebben verkocht, maar zijn problemen lijken zich nu te concentreren op de Belgische campings die hij nog wel bezit. En die blijken allesbehalve een paradijs te zijn. Het lijkt erop dat Gillis de chaos gewoon heeft meegenomen over de grens, want de klachten over de smerige toestanden blijven binnenstromen.

Het ooit zo populaire vakantiepark Hengelhoef ligt nu onder vuur na een vernietigende recensie van een teleurgestelde gast. Zijn verhaal? Een schrijnende opsomming van verval en ellende. “Nou, wij zijn pas terug. Wat is deze camping achteruit gegaan,” begint de ongelukkige vakantieganger zijn relaas op de Facebook-pagina van het park. De toon is gezet.

Volgens de gast zijn de voorzieningen op de camping ver te zoeken. “De glijbaan is al snel naar de klote, er ligt overal zwerfafval, en dan ook nog een inbraak in de caravan.” Alsof dat nog niet genoeg is, onthult hij dat de zeldzame keren dat er wél wordt schoongemaakt, puur voor de show zijn. “Donderdag kwamen ze daar filmopnames maken en ineens zag je iedereen schoonmaken. Triest dat het wel kan als de grote baas komt, want ik had dit ook al aangegeven bij de zoon van Peter Gillis,” klinkt het verwijtend. Het lijkt erop dat hygiëne hier alleen op het toneel wordt gebracht als de camera’s draaien.

En alsof de smerige omstandigheden nog niet afschrikwekkend genoeg zijn, is er ook ’s nachts geen ontsnapping aan de hel van Hengelhoef. “In de nacht is het echt rumoerig met harde muziek. Normaal zou het na 23:00 uur wel rustig moeten zijn, maar niets is minder waar,” klaagt de gast. Het is duidelijk dat veel mensen hun toevlucht zochten tot andere campings, omdat hun kinderen gewoonweg niet konden slapen door het lawaai. “Ik ben echt geen zeikerd, totaal niet, maar dit sloeg echt alles. Zo vies en slecht heb ik het nog nooit gezien.”

Hengelhoef is echter niet het enige park waar Gillis de zaken niet op orde heeft. Parelstrand, een ander park in zijn bezit wordt op Tripadvisor niet bepaald in de watten gelegd. De reviews zijn niet mis te verstaan en geven een onthutsend beeld van de werkelijkheid. “Als je in een asielcentrum wil verblijven, een aanrader!” schrijft een verontwaardigde bezoeker. En dat is nog een van de vriendelijkere commentaren. “Nooit kom ik hier terug. Als vrouw zijnde heb ik me hier op het park nooit veilig gevoeld.” Het lijkt erop dat de vakantieparken van Gillis meer weg hebben van horrorfilms dan van ontspannende vakantiebestemmingen.

Het beschuldigende verslag gaat verder: “Er liep allemaal tuig rond op het park, het restaurant en het café waren gesloten. Op de website lijkt het een droom, maar in realiteit is het een nachtmerrie.” De situatie op de parken van Peter Gillis is zo erg dat gasten zich onveilig voelen en letterlijk vluchten voor hun eigen veiligheid. Het imago van een paradijselijk vakantiepark stort als een kaartenhuis in elkaar.

Terwijl Peter Gillis in de media nog graag zijn successen verkondigt, lijkt de realiteit op zijn Belgische parken een stuk minder rooskleurig. Wat ooit bedoeld was als een plek voor rust en recreatie is verworden tot een broedplaats van klachten, vuil en chaos. En met steeds meer onthullingen van teleurgestelde gasten lijkt het erop dat het einde van deze nachtmerrie nog lang niet in zicht is. Misschien wordt het tijd dat Peter Gillis eens serieus naar zijn campings kijkt in plaats van ze op tv te gebruiken als decor voor zijn eigen real-life soap. Want dit is een soap die je niemand toewenst.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jammer dat ze bij onze zuiderburen verwacht hadden dat deze criminele familie het daar wel goed in orde zou hebben. Waarschijnlijk nooit naar de Nederlandse tv gekeken of kranten gelezen.

Hij is het nog niet waard om door de zon beschenen te worden .

En zo iemand laat een standbeeld van zichzelf maken 🤣🤣🤣

Hopelijk is het snel over en uit met deze oplichter!!!🤮