Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Thijs Römer op Straat? Gevallen acteur moet huis verlaten na geldproblemen


Thijs-Romer

Thijs Römer lijkt momenteel van de ene ellende in de andere te rollen. Na zijn veelbesproken breuk met Igone de Jongh en het stopzetten van zijn werk als acteur nadat hij veroordeeld was voor het online misbruiken van minderjarigen is het nu ook nog eens tijd om zijn biezen te pakken. De huurwoning in Zuiderwoude waar hij jarenlang samenwoonde met Igone moet hij noodgedwongen verlaten. De eigenaar heeft besloten het pand in de verkoop te zetten, en met een vraagprijs van maar liefst 799.000 euro wordt duidelijk dat dit huis voor Thijs nu ver buiten bereik ligt.

Het is een flinke klap voor de gevallen acteur. Waar hij ooit gouden tijden beleefde in de spotlights, lijkt hij nu bijna alles te verliezen. De huur van 2.250 euro per maand was al een stevige uitgave zeker nu het geld niet meer binnenstroomt. Thijs heeft de afgelopen tijd weinig klussen gehad en niemand lijkt op hem te zitten wachten. Veel collega’s hebben de deur voor hem dichtgegooid, waardoor de kans op nieuwe rollen vrijwel nihil is. Een carrièreswitch lijkt de enige uitweg, maar zelfs dat biedt geen garantie op financiële stabiliteit.

Maar de grootste verliezer in dit verhaal is misschien wel zijn dochter Sammie. Het comfortabele huis in Zuiderwoude bood Thijs een strategische plek, op slechts een steenworp afstand van de woning van zijn ex-vrouw Katja Schuurman. Hierdoor kon Sammie haar vader gemakkelijk bezoeken. Nu hij gedwongen moet verhuizen, zal dit gemak verdwijnen. Waar Thijs heen gaat is nog een groot vraagteken, maar het lijkt erop dat hij zijn dochter minder vaak zal zien. Een bittere pil voor een vader die zijn band met zijn kind wil behouden te midden van alle chaos in zijn leven.

Terwijl de verkoop van het huis in volle gang is, rijst de vraag: waar gaat Thijs nu heen? Het lijkt erop dat zijn toekomst net zo onzeker is als zijn financiële situatie. Met de deur letterlijk en figuurlijk dichtgeslagen in zijn gezicht blijft er weinig anders over dan hopen dat er ergens toch nog een lichtpuntje aan de horizon verschijnt. Maar voorlopig lijkt het erop dat Thijs de komende tijd vooral zal moeten vechten om het hoofd boven water te houden.

Of hij nu een nieuwe plek vindt of noodgedwongen tijdelijk onderdak moet zoeken, één ding is zeker: de eens zo succesvolle acteur moet zich nu door een diep dal worstelen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het Leger des Heils heeft nog wel een stapelbed voor hem.