Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Blunder! Miljuschka onthult per ongeluk veel meer op foto dan kapotte douchedeur


Miljuschka-Witzenhausen

Bekende Nederlanders en gênante blunders op social media lijken hand in hand te gaan. Het is bijna een traditie geworden: een ondoordachte post, een foto die nét iets te veel prijsgeeft of een verhaal dat beter onverteld had kunnen blijven. De laatste in dit rijtje is niemand minder dan Miljuschka Witzenhausen die op Instagram maar al te graag haar verbouwingsleed met haar volgers deelt. Maar deze keer ging het niet alleen over lekkages en kapotte kranen; de TV-kok liet onbedoeld veel meer zien dan haar defecte badkamer.

Het begon allemaal met een klaagzang over haar badkamer die ondanks een verbouwing van slechts vier jaar geleden al flink wat mankementen vertoont. “De kraan waarbij het koude en warme water is omgedraaid een bad dat ooit lekte en nu ook nog een kapotte douchedeur,” verzuchtte Miljuschka. Het klinkt als een klassieke verbouwingsnachtmerrie, waar velen zich wel iets bij kunnen voorstellen. Maar toen ze haar volgers een blik achter de schermen gunde, ging het al snel mis.

In haar enthousiasme om de toestand van haar gehavende badkamer te delen, vergat ze één belangrijk detail: glas kan soms meer weerspiegelen dan je zou willen. Terwijl ze de gebroken douchedeur filmde, legde ze per ongeluk ook iets anders bloot. Een ongemakkelijk moment dat zich maar moeilijk ongedaan laat maken.

Het is niet de eerste keer dat een BN’er de gevolgen ondervindt van een onhandige selfie. We herinneren ons allemaal nog Tom Coronel, die op Instagram per ongeluk zijn volledige privécollectie aan de wereld toonde, en Nina Warink, die in alle onschuld net iets te veel liet zien tijdens het badderen. En nu heeft ook Miljuschka zich in dit rijtje geschaard. Wat begon als een simpele klacht over een badkamer die niet meer meewerkt eindigde in een onverwachte onthulling die ze waarschijnlijk liever voor zichzelf had gehouden.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties