Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland in paniek: Stalker belaagd en achtervolgt haar


maxime meiland

Maxime Meiland krijgt het zwaar te verduren en dit keer niet alleen vanwege haar chaotische leven in de schijnwerpers. De realityster onthult in haar podcast dat ze de afgelopen dagen te maken heeft met een stalker. “Ik had laatst een stalker, de afgelopen dagen,” vertelde Maxime, duidelijk geïrriteerd. “Nog nooit overkomen. Die man bleef maar bellen.” Hoewel ze in eerste instantie besloot het nummer te blokkeren, werd de situatie zo opdringerig dat ze uiteindelijk toch de telefoon opnam.

En wat ze toen hoorde, was allesbehalve geruststellend. “Het was een hele rare man met een soort van dronken stem,” zegt Maxime. Hij vroeg haar of iets dat hij voor de podcast had opgestuurd wel was aangekomen. Maxime, duidelijk helemaal klaar met de situatie, reageerde fel: “Wil jij mij nou even niet meer bellen? Want ik heb het druk. Ik was het zo zat!”

Maar als dat nog niet genoeg was, lijkt ook haar nieuwe podcast niet bepaald een succes te worden. Luisteraars zijn allesbehalve onder de indruk en laten dat luid en duidelijk weten. “Ik heb een stuk geluisterd, maar het viel me tegen, sorry,” reageerde een volger op Instagram. Nog venijniger was de reactie van een ander: “Is de vrouw lam hier of wat? Nog heftiger dan normaal.” Het gegil van Maxime lijkt bij veel mensen de verkeerde snaar te raken. “Zo irritant dat gegil. Vreselijk… voor ieders gezondheid: AFRADER,” schreef een duidelijk gefrustreerde luisteraar.

Met tegenvallende reacties op haar podcast, haar villa die maar niet verkocht wordt en een stalker die haar op de hielen zit, lijkt Maxime Meiland het moeilijker te hebben dan ooit tevoren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties