Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Loretta Schrijver vecht opnieuw tegen uitgezaaide kanker, levenslang aan de chemo


Loretta

Loretta Schrijver heeft opnieuw verdrietig nieuws te melden over haar gezondheid. Ondanks dat ze eerder de strijd tegen darmkanker had gewonnen, blijkt de ziekte nu terug te zijn en uitgezaaid. In een openhartige column voor Nouveau schrijft Loretta over deze nieuwe ontwikkeling, waarbij ze benadrukt dat ze geen medelijden wil. “Ik ben niet zielig,” verklaart ze, maar het nieuws is zwaar.

“Waarschijnlijk moet ik de rest van mijn leven aan de chemo blijven,” vertelt Loretta nuchter aan RTL Boulevard. Hoewel ze probeert het positief te bekijken, kampt ze met diverse klachten: “Ik voel me vaak moe, er zijn tintelingen in mijn handen, voeten en zelfs mijn neus.” Ondanks alles probeert ze haar leven te leiden zoals altijd, al geeft ze toe dat het een zware tol eist.

Wat de toekomst betreft, wil Loretta zich niet laten leiden door cijfers. “Prognoses zeggen me niks,” zegt ze vastberaden. “Ze kunnen wel zeggen dat ik 50 procent kans heb om nog vijf jaar te leven, maar wat zegt dat eigenlijk? Het leven draait om de dag van vandaag, en die moet je volledig benutten.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Loretta , heel veel sterkte 🍀

Zo mooie stem onder al die documentaires,sterkte met deze rotziekte .
We kunnen je nog niet missen hoor.