Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Malgosia uit B&B Vol Liefde: Valse claims en geheime operaties


MalgosiaAlbert

Malgosia, de opvallende deelnemer uit B&B Vol Liefde, beweert dat haar jeugdige uiterlijk te danken is aan haar zelfgemaakte crèmes. Maar insiders beweren dat er heel wat meer achter haar stralende verschijning schuilgaat. Volgens een bron zou Malgosia helemaal niet zo ‘natuurlijk’ zijn als ze zelf beweert.

In een interview met VROUW profileerde Malgosia zichzelf als een ‘natuurmens’ die zich verre houdt van cosmetische ingrepen. Ze benadrukte: “Ik houd niet van fillers en implantaten. Mensen geven me vaak commentaar op mijn borsten via sociale media, maar ik ga ze echt niet verstoppen. Ze zijn van Moeder Natuur.” Toch lijkt er achter dat zogenaamd natuurlijke decolleté een ander verhaal schuil te gaan.

Haar ‘beautygeheim’, waarbij ze claimt crèmes te maken van roomboter en brandnetels en zelfs in bad te gaan met geitenmelk zoals Cleopatra ooit zou hebben gedaan klinkt misschien exotisch. Maar volgens een insider zijn het vooral naalden en artsen die haar jeugdige uitstraling verzorgen.

De bron onthult: “Ze heeft vet laten wegzuigen op verschillende plekken, zoals haar buik, nek en gezicht, en dit vet laten inspuiten in haar borsten. Die zijn dus zeker niet van Moeder Natuur. Ook laat ze haar lippen opvullen met een subtielere filler en maakt ze al jaren gebruik van rimpel fillers, een soort botox. Het idee dat ze er dankzij geitenmelk en roomboter zo uitziet, is pure onzin.”

Bovendien zou Malgosia volgens de bron niet alleen cosmetisch de boel bedriegen. Ze lijkt namelijk ook over haar achtergrond flink te rommelen. De insider weet te melden dat ze bij eerdere tv-programma’s zoals First Dates telkens een ander beroep en verschillende verhalen over haar relaties verzint. “Ze verandert haar verhaal per programma,” aldus de bron.

En of we genoeg van haar hebben gezien? Waarschijnlijk niet. Volgens dezelfde insider staat Malgosia alweer te trappelen om mee te doen aan een volgend seizoen van B&B Vol Liefde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties