André Hazes’ tanden zwaar beschadigd door zijn jarenlange verslaving

Andre-Hazes-jr

Het lijkt erop dat de perfect ogende wereld van André Hazes toch wat verborgen geheimen heeft. Jarenlang worstelde hij met verslavingen en dat liet zijn sporen na – ook in zijn mond. Gisteren was het eindelijk zover: André stapte voor het eerst in lange tijd weer een tandartspraktijk binnen. Niet zomaar een bezoekje, want de zanger was behoorlijk zenuwachtig, en dat is ook niet zo vreemd als je hoort wat hij allemaal te vertellen had.

“Ik heb vijftien jaar lang ‘lang leve de lol’ gehad,” biecht André op in een filmpje dat hij deelde met zijn volgers. Hoewel hij zichzelf niet ziet als iemand die zijn tanden verwaarloost, had hij toch flink wat gevoeligheid en pijn. Maar waar komt dat eigenlijk vandaan? Het antwoord is eenvoudig én pijnlijk: jaren van snusgebruik en nog andere ongezonde gewoontes.

Met een opvallend openhartigheid vertelt André dat hij jarenlang verslaafd was aan snus, die kleine zakjes die je onder je tandvlees stopt. “Mijn hele tandvlees is gewoon boos op mij,” zegt hij bijna achteloos, maar de schade is aanzienlijk. Het gaat niet alleen om de snus, want er waren nog wel meer schadelijke dingen die hij ‘weleens op zijn tanden smeerde’.

Toch lijkt het erop dat André dit keer zonder kleerscheuren – of beter gezegd, zonder extra gaatjes – van de tandartsstoel kwam. “Het ging prima,” zegt hij opgelucht. Maar hoe lang blijft het goed gaan als je ziet wat hij zijn tanden en tandvlees al heeft aangedaan?

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij kan Donny Roelvink wel om advies vragen hihi die liet zijn tanden toch weg slijpen zo rot waren ze van de crack en cocaïne.
Of ligt die al onder de brug ergens?

Wat interesseert het iemand anders hoe hij zijn gebit heeft verpest?Heeft hij weer aandacht nodig?