Einde van Katja Schuurman’s vurige dagen? ‘Mijn libido is verdwenen’

Katja-Schuurman

Katja Schuurman lijkt tegenwoordig heel anders in het leven te staan dan we van haar gewend zijn. De ooit zo vurige actrice lijkt haar wilde onenightstands vaarwel te hebben gezegd. “Als je minder wipt hebt, gaat je libido vanzelf omlaag,” zegt ze luchtig in een interview met Beau Monde. Dat vuur lijkt bij haar nu gedoofd en verrassend genoeg vindt Katja dat wel prettig. “Het staat nu op een laag pitje en eigenlijk vind ik dat wel lekker rustig. Er is zoveel meer in het leven,” voegt ze eraan toe. Haar sprankelende energie lijkt zich nu op andere dingen te richten. Maar of ze dat spannende liefdesleven helemaal achter zich heeft gelaten? Daar laat ze de deur toch nog op een kier staan.

Katja lijkt vooral behoefte te hebben aan rust en misschien zelfs wat meer tijd voor zichzelf. “Ik zou wel graag een man willen die ‘af’ is, maar of die bestaat? Ik ben hem nog niet tegengekomen,” zegt ze schamper. Het klinkt bijna alsof ze de zoektocht naar de perfecte partner heeft opgegeven en genoegen neemt met het idee dat ze het misschien wel prima vindt zo, zonder die ‘perfecte’ man.

Ook het hoofdstuk met Thijs Römer, haar ex lijkt ze langzaam achter zich te laten. Ondanks alle chaos van de afgelopen tijd, waarin Thijs betrokken raakte bij meerdere schandalen, blijft Katja verrassend mild. Ze ziet geen zin in wrok: “Het heeft geen zin om ergens in te blijven hangen,” merkt ze op. Toch benadrukt ze dat verandering wel nodig is. “Het is belangrijk dat iemand verandert.” Over de situatie met hun dochter Sammie is ze nuchter. “Het vaderschap van Thijs staat nu op de achtergrond, maar dat komt wel weer,” stelt ze vast, bijna alsof ze haar schouders erover ophaalt.

Katja lijkt vastbesloten om met Thijs een nieuwe balans te vinden. Maar ze is ook realistisch. “Het wordt nooit meer zoals het was,” erkent ze zonder omwegen. Wat er ook is gebeurd, Katja houdt de blik vooruit.

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mijn libido voor Katja is ook verdwenen.