Drama rondom Thomas Berge: hij laat zijn kinderen en ex zitten voor zijn nieuwe vriendin

thomas-berge

Het lijkt erop dat de spanningen tussen Thomas Berge en zijn ex Elianne Zweipfenning nog lang niet voorbij zijn. Op Instagram lijkt Thomas namelijk een duidelijke sneer uit te delen aan zijn voormalige liefde. Hij deelt een foto waarop de handen van een andere vrouw te zien zijn, en schrijft daarbij de tekst: “Still winning”, vergezeld van een hartje. Een subtiele maar venijnige boodschap naar Elianne?

De relatiebreuk tussen Thomas en Elianne gaat gepaard met het nodige moddergooien, en dat lijkt nu zelfs op sociale media door te gaan. Elianne, die onlangs nog in het ziekenhuis lag, kon rekenen op de steun van haar familie en vrienden. Ze deelde destijds een veelzeggende post op Instagram: “Het meest trots ben ik nu op mijn familie/vriendenkring in Limburg. Iedereen schiet gelijk te hulp met betrekking tot de kids. Opa en oma doen ook echt alles voor Saint en Sky Méa en het is nooit dat de kinderen hen ‘niet uitkomen’ of dat het even niet gaat. Prioriteiten heb ik ten minste wel op de juiste plek.” Hoewel de post later werd verwijderd, was de boodschap overduidelijk een sneer richting Thomas.

Ondertussen lijkt Thomas zijn tijd liever door te brengen met zijn nieuwe vriendin dan met zijn kinderen. Ondanks dat hij op zijn Instagram een verhaal plaatste van een dagje uit met de kinderen in de Efteling, meldt een juicekanaal dat dit uitstapje allang heeft plaatsgevonden. Volgens het kanaal ontloopt Thomas vaak zijn vaderlijke verplichtingen. “Toen Thomas werd gevraagd of de kinderen een nachtje bij hem konden blijven slapen, kon dat niet. Hij had een ‘belangrijke afspraak’.” Een patroon dat steeds vaker naar voren komt: liever tijd met zijn nieuwe liefde dan met zijn eigen kinderen.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lijkt mij niets nieuws toch??

Zal wel weer om de alimentatie gaan.
Hij kon toch ook zingen?

Laatst bewerkt op 22 uren geleden door Eppo