Maxime Meiland betrapt tijdens de daad in het bed van haar vriendin

maxime-meiland

In de nieuwste aflevering van haar podcast haalt Maxime Meiland weer flink uit met een paar pittige onthullingen. Deze keer komt een vriendin van haar met een nogal pikant verhaal op de proppen: de altijd zo keurige Maxime blijkt ooit betrapt te zijn tijdens een intiem moment en dat zorgde voor behoorlijk wat opschudding.

Betrapt tijdens de daad

In wat op het eerste gezicht een tamme podcast leek te worden, dook ineens een wel heel verrassend verhaal op. Een vriendin van Maxime vertelt dat ze haar ooit betrapte tijdens de s*ks in het bed van een vriendin. “Je dacht blijkbaar dat het een goed idee was om daar even de lakens te delen,” grapt haar vriendin. Maxime, die altijd de schijn van onschuld ophoudt, doet het natuurlijk af als een klein incidentje. “Foutje maken kan gebeuren,” zegt ze luchtig. “Ik weet er helemaal niets meer van, dus zo indrukwekkend zal het niet geweest zijn.”

Engelse flirt eindigt in drama

Maar dat was niet de enige onthulling. Maxime geeft ook nog toe dat ze ooit bijna met een Engelse man in het huwelijksbootje was gestapt. Ze ontmoette hem tijdens een wilde avond uit op het Leidseplein. “Ik dacht echt: ik ga morgen trouwen,” beweert ze vol zelfspot. Natuurlijk moest dit verhaal een dramatische wending krijgen, want volgens haar vriendinnen gebeurde dit wel vaker. “Je werd elke keer verliefd op de eerste de beste en ging dat aan iedereen vertellen,” roepen ze spottend.

En hoe liep het af? Uiteraard niet zoals Maxime het had gehoopt. “Het werd uiteindelijk niks,” zegt ze nuchter. “Die Engelsman had gewoon een vrouw thuis. Het waren altijd van die losse fladders in de hoop dat iemand mij écht leuk zou vinden, maar ja, dat viel altijd tegen.”

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jesus..het is toch wel eens een keer klaar met die oninteressante mensen.

Ben benieuwd naar het boek en de film.