Ongekend drama treft Nick en Simon: Wat hebben ze nu weer gedaan?

Simon-Keizer

Een onverwacht drama voor het productiebedrijf HEUS, opgericht door niemand minder dan Nick Schilder en Simon Keizer. Na hun breuk als muzikaal duo komt niet alleen een einde aan hun gezamenlijke zangcarrière, maar ook aan hun televisie-avonturen. Dat heeft vergaande gevolgen: HEUS, dat jarenlang verantwoordelijk was voor bijna alle televisieprogramma’s van het duo, moet de deuren sluiten.

“Nu Nick en Simon hun samenwerking hebben beëindigd, houdt ook hun tv-werk op,” onthulde mediadeskundige Tina Nijkamp via Instagram. Een harde klap voor de medewerkers van het bedrijf, dat elf jaar lang programma’s als Homeward Bound, Drie Sterren Camping, en The Beatles serie produceerde. “De docu over Nick lijkt hun laatste project te zijn geweest,” voegde Nijkamp eraan toe.

Het is vooral pijnlijk voor de mensen achter de schermen die jarenlang aan het succes van het trio hebben gewerkt. HEUS stond bekend om zijn nauwe samenwerking met Kees Tol, die vaak te zien was in de programma’s van Nick en Simon. “Een definitief einde voor dit gouden tv-trio,” aldus Tina.

Ondanks de professionele breuk blijven de voormalige vrienden nog wel in contact. Simon vertelde eerder dat ze elkaar zo nu en dan nog spreken. “We volgen elkaar op afstand, soms appen we,” vertelde hij aan het AD. Keizer sprak zelfs trots over Nicks solocarrière en gaf toe dat hij zelfs bij een van zijn shows aanwezig was. Het lijkt erop dat hun persoonlijke band nog steeds ‘intact’ is, ook al is hun zakelijke samenwerking volledig voorbij.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou niks mis mee om weer Homevideo te maken voor de Makelaars toch?
Over het paard getilde product medewerkers.