Bizar: André Hazes doet sok in zijn broek om te verbergen dat hij een kleintje heeft

Andre-Hazes-jr

André Hazes weet zichzelf weer in de schijnwerpers te plaatsen, maar dit keer niet dankzij zijn muzikale talent. Tijdens zijn optreden als special guest bij Tino Martin’s Viva Las Vegas Show in de Ziggo Dome, viel André op door een opmerkelijke bekentenis: hij droeg een sok in zijn broek om zijn ‘zaakje’ op te krikken. Ja, je leest het goed. Terwijl hij zich in zijn Elvis-outfit hees, vond hij het blijkbaar nodig om iets extra’s toe te voegen voor wat meer volume op de verkeerde plek.

André legde het uit aan zijn fans: “Ik ben altijd een beetje onzeker, maar ik vond het pak wel goed staan. Alleen… ik had geen p*emel,” vertelt hij openhartig. Zijn oplossing? Hij ging naar zijn vriendin Monique Westenberg voor advies. “Ik zei tegen Moon: ‘Schat, mensen verwachten iets, maar ik heb helemaal niks daar!’ En zij zei gewoon: ‘Stop er een sok in!'” Het resultaat? Een zelfverzekerde André en een opnieuw verliefde Monique die nog maar naar één ding kon kijken.

Maar de sokken-actie is niet het enige waar Hazes over uitweidt. Hij deelt trots dat hij al drie jaar clean is en terugkijkt op zijn wilde jaren vol verslaving. “Het is vandaag 14 september 2024 en dat betekent iets bijzonders,” begint André. “Ik ben nu drie jaar clean en sober. Het is bizar hoe snel de tijd is gevlogen. Het leven is nu zo veel relaxter.”

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Monique zegt altijd beters een kleine die stijgers als een grote die weigert.