Drama achter de schermen: Regisseur Will Koopman haalt keihard uit naar Patty Brard’s flopserie

patty brard

Regisseur Will Koopman heeft geen blad voor de mond als het gaat om haar ontevredenheid over de serie rondom Patty Brard. Ze kijkt met gemengde gevoelens terug op de productie zegt ze in een interview met AD-tijdschrift Mezza: “We hadden maar acht draaidagen per aflevering en in Spanje moesten we in vier dagen tijd 250 shots schieten,” zegt Koopman. Ze geeft eerlijk toe dat dit niet de ideale omstandigheden waren. “Toen ik terugvloog dacht ik echt: dit nooit meer.”

Hoewel Koopman aanvankelijk enthousiast was om aan het project te beginnen, vooral vanwege haar fascinatie voor Patty’s Luv-periode, voelde ze dat de beperkte tijd en het magere budget de kwaliteit van de serie in de weg stonden. “Je hebt gewoon meer tijd en geld nodig om het echt goed te doen. Ik kon de serie niet eens helemaal afmaken omdat ik alweer door moest naar Oogappels,” bekent ze. “Holly Brood en de andere actrices hebben het goed gedaan, maar eerlijk gezegd had de serie veel beter gekund. Daar baal ik enorm van.”

Patty Brard, die uiteraard zelf de hoofdrol speelt, is geschokt door deze uitspraken van Koopman. Ze voelt zich duidelijk aangevallen door de kritiek van de regisseur en bijt van zich af op Instagram. “Ik heb Will net gesproken over dat interview waarin ze zei dat de serie mooier had kunnen zijn met meer tijd en budget. Maar dat was er gewoon niet! Punt uit!” Patty probeert de schade te beperken door te benadrukken dat ze beiden nog steeds trots zijn op het eindresultaat. “We zijn blij met hoe de serie is geworden.”

Toch blijft de vraag hangen: hoe goed was de serie nou echt? Volgens Koopman zat er meer in, maar kreeg het publiek nooit de kans om die potentie te zien.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties