Koningin Máxima in shock: Prinses Ariane toont rebelse kant in TikTok-video’s

Arianne

Het lijkt erop dat prinses Ariane zich op haar gemak voelt in Italië, waar ze zich even kan onttrekken aan het formele leven van het Nederlandse koningshuis. Beelden op TikTok onthullen een compleet andere kant van de prinses: één van een zorgeloze tiener die geniet van haar vrijheid en vriendschappen. Terwijl haar ouders druk zijn met koninklijke verplichtingen, laat Ariane zien dat ze ook gewoon een normale tiener is, met alle bijbehorende avonturen en plezier.

In de video’s die rondgaan, is Ariane te zien terwijl ze met vriendinnen op het podium staat, vrolijk een nummer uit Mamma Mia! zingend. De jongste dochter van Willem-Alexander en Máxima lijkt helemaal in haar element op het United World College Adriatic, waar ze opgaat voor het prestigieuze Internationaal Baccalaureaat. De school biedt niet alleen hoogstaand onderwijs, maar geeft haar ook de kans om haar liefde voor muziek verder te ontwikkelen.

Maar niet iedereen ziet het enthousiasme van Ariane door een roze bril. Terwijl de prinses haar vrijheid viert, vragen critici zich af of het leven aan de andere kant van Europa wel zo geschikt is voor een koninklijke. Is dit een manier om onder haar koninklijke verplichtingen uit te komen? En hoe denkt Máxima over het losbandige leven van haar dochter, ver weg van paleis Noordeinde?

Tijdens haar korte terugkeer naar Nederland voor Koningsdag in Emmen gaf Ariane een korte verklaring over haar tijd in Italië. “Het is een heel mooie ervaring,” liet ze weten, terwijl ze vlug toevoegde dat ze haar ouders wel mist. Een slimme zet om de geruchten te sussen? Of gewoon een plichtmatige opmerking om de media tevreden te houden? Wat de reden ook is, het lijkt erop dat Ariane voorlopig haar eigen pad kiest, ver van de koninklijke spotlights.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als het waar is, dan heeft ze groot gelijk, je wil toch niet meer met dat achterhaalde instituut gerelateerd zijn in de openbaarheid.

Tik Tok is toch Chinese spionage en dat in onze Koninklijke familie mee gluren en luisteren.

Laat die meiden lekker jong zijn en verpest niet steeds hun jeugd door regeltjes en wetten.

Bij steeds meer overheden komt het social medium TikTok onder een vergrootglas te liggen.
De app, vroeger populair voor de dansfilmpjes, maar tegenwoordig ook vanwege de memes en (des)informatie, zou grote risico’s met zich meebrengen, zo stellen overheden.

Het algoritme zou extremisme en zelfbeschadiging in de hand werken.

Er zijn zorgen over privacygevoelige gegevens en hoe daarmee wordt omgegaan.

Het algoritme van TikTok kan leiden tot filterbubbels. En uit die filterbubbel zou je nog maar moeilijk kunnen ontsnappen, zodra je erin zit.

Iedere seconde die je bekijkt, opnieuw kijkt of waarbij je twijfelt, traceert TikTok’, ontdekten de onderzoeksjournalisten.

Op die manier weet het algoritme zelfs je meest geheime guilty pleasures te ontdekken en te benutten voor hun eigen financiële gewin

Komt onze Koninklijke familie nog wel los van China???
Hoeveel geheimen van onze Prinsessen weten de Chinezen al ???

Chinese doen precies dezelfde wat alle anderen doen, er is geen enkele verschil.
Tegenwoordig kan je niet meer koelkast kopen zonder ingebakken algoritmes.

Wow dat is wel erg rebels .mama mia zingen nog wel .😂😂😂😂😂😂wat een nieuws weer