Minnares van Marco Borsato laat weer van zich horen en slaat weer bn’er aan de haak

Marco-Iris

Iris Hond die vooral bekend staat als de voormalige minnares van Marco Borsato, lijkt eindelijk haar wilde verleden achter zich te laten. Na jarenlang met haar naam verbonden te zijn aan een schandaal dat Marco’s huwelijk met Leontine Ruiters ruïneerde heeft Iris nu haar zinnen gezet op een nieuwe liefde. En gelukkig voor haar imago – dit keer lijkt het om een vrijgezelle man te gaan, in plaats van iemand die vastzit in een huwelijk.

De affaire tussen Marco en Iris kwam in 2009 aan het licht, hoewel het pas tien jaar later volledig uit de doeken werd gedaan. Beide betrokkenen gaven toe dat het een slechte beslissing was, vooral voor Leontine, die uiteindelijk haar geduld verloor en in 2020 een einde maakte aan haar huwelijk met Marco. “Een bijzondere band zoals deze kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven,” vertelde Iris destijds aan de Privé, bijna alsof ze haar misstap goed probeerde te praten.

Maar goed, nu richt Iris haar aandacht op een andere man. En wat voor één! Haar nieuwste vlam is geen onbekende in de culinaire wereld, maar een sterrenchef die zelfs met Jamie Oliver heeft samengewerkt. Tijdens een chique evenement, waar hij aan het koken was en zij achter de piano zat, gebeurde het. “Onze blikken kruisten en we dachten allebei: wow, verteld ze aan de Telegraaf. ” Vanaf dat moment waren ze onafscheidelijk. “Ik was eigenlijk heel tevreden in mijn eentje en totaal niet bezig met mannen,” beweert Iris, maar de liefde komt, zo zegt ze, wanneer je het niet verwacht.

Laten we hopen dat Iris dit keer echt geluk heeft gevonden en eindelijk haar reputatie als minnares kan laten varen. Of deze nieuwe liefde haar verleden volledig kan wissen, is echter nog maar de vraag. Want één ding is zeker: de schaduw van Marco Borsato blijft haar altijd achtervolgen.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij kan goed koken de liefde gaat door de maag ,en zij kan piano spelen.
Na al die dates toch echte liefde.
Geniet ervan Iris .

Goedkope Iris heeft weer een Sugar Daddy aan de haak geslagen hoor.
Een 20 jaar oudere grijze man (zal ws ook nog wel getrouwd zijn🤢)
Wow wat is ze verliefd….op zijn geld😆🤭🤪💰💸