Jeroen Rietbergen nog steeds verslaafd aan vrouwen, Hoeveel kan Linda nog verdragen?

Linda-Jeroen

De schokkende hereniging van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen blijft voor velen onbegrijpelijk. Terwijl de roddels rondgaan, blijkt nu dat Jeroen nog steeds worstelt met zijn seksverslaving. Ondanks zijn eerdere verblijf in een Amerikaanse kliniek om van zijn problematische gedrag af te komen, onthult Linda’s goede vriendin, regisseur Will Koopman, dat zijn strijd nog niet voorbij is. “Hij volgt nog altijd therapie”, vertelt Will openhartig in een interview met AD-weekendbijlage Mezzo. “Linda houdt veel van hem, en hij van haar. Maar hij beseft dondersgoed dat hij nooit zo had mogen handelen.”

Het is duidelijk dat de storm rond de seksueel grensoverschrijdende beschuldigingen Jeroen niet zomaar kan ontwijken. En terwijl de hele wereld zich afvraagt waarom Linda hem nog een kans geeft, blijven zij samen. “Als je kunt vergeven, waarom zou je het dan niet weer proberen?”, vraagt Will zich af. Een mooie gedachte, maar niet iedereen deelt die mening.

Erica Meiland, bekend om haar ongezouten mening, heeft haar oordeel al geveld: “Rot toch op met die Jeroen!”, zei ze fel tegen weekblad Weekend. “Ze heeft hem echt niet nodig! Natuurlijk, hij was misschien goed voor haar kinderen, maar wil je de rest van je leven met zo iemand geassocieerd worden?” Erica twijfelt er geen moment aan: als het aan haar lag, had Linda hem allang de deur gewezen. “Ik vind het gewoon raar,” zegt ze, zonder enige aarzeling.

Terwijl Linda en Jeroen proberen hun relatie nieuw leven in te blazen, blijven de schaduwen van het verleden hen achtervolgen.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is die nog niet geresocialiseerd dan ?
In Nederland werd chemische castratie door het Ministerie van Justitie soms als voorwaarde gesteld voordat pedos terbeschikkinggestelden geresocialiseerd mogen worden.
Nou Jeroen heeft dus nog wel iets voor de boeg .